اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد:

اعلام 5 برنامه راهبردی سازمان بورس و اوراق بهادار برای سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»

اعلام 5 برنامه راهبردی سازمان بورس و اوراق بهادار برای سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، با اشاره به ۵ برنامه سازمان بورس برای سال جاری گفت: توسعه بازار، ارتقای نظام حاکمیت شرکتی و راهبری شرکتی و افزایش کارایی بازار، بازسازی و نوسازی نظام فناوری اطلاعات و ارتقای ریزساختارها در بازار از جمله برنامه‌ هایی است که برای سال ۱۴۰۴ برنامه‌ ریزی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نیپنا به نقل از روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، آیین نواختن زنگ آغاز معاملات بورس، امروز، سه‌شنبه( ۵ فروردین ماه)، با حضور رحمت‌اله اکرمی، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، اعضای شورای عالی بورس، رییس و معاونان سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیرعامل و مدیران ارشد بورس تهران در محل تالار سعادت‌آباد برگزار شد.

حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در این مراسم، گفت: آغاز معاملات سال ۱۴۰۴ را با حضور سرپرست وزارت اقتصاد و خزانه‌دار کل کشور، به فال نیک می گیریم.

سال بازار سرمایه

او گفت: از آنجا که سال ۱۴۰۴ با نام سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده است، امسال، به تعبیری سال بازار سرمایه خواهد بود.

او با تاکید بر این‌که تشکیل سرمایه از طریق صیانت از حقوق سهامداران شکل می‌گیرد، افزود: این مهم با افزایش کارایی بازار محقق می شود.

۵ برنامه برای بورس

صیدی، با اشاره به ۵ برنامه سازمان بورس برای امسال، توضیح داد: توسعه بازار، ارتقای نظام حاکمیت شرکتی و راهبری شرکتی و افزایش کارایی بازار، بازسازی و نوسازی نظام فناوری اطلاعات و ارتقای ریزساختارها در بازار از جمله برنامه‌هایی است که برای سال ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده است.

سال داغ بورس

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، ابزار امیدواری کرد؛ در سال ۱۴۰۴، شاهد افزایش شفافیت بیش‌تر بازار باشیم و سهام‌داران بازده مناسب‌تری نسبت به سال‌های گذشته کسب کنند.

او ضمن ارزیابی اجمالی روند بورس در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۳، تاکید کرد: در نیمه دوم سال گذشته بازار سرمایه، با رشد قابل توجهی روبه‌رو بود.

صیدی، توضیح داد: به طور کلی در ۶ ماه دوم سال گذشته وضع بازار امیدوارکننده بود اما امید می‌رود سال ۱۴۰۴ سال بهتری برای بازار باشد تا سهامداران بتوانند فرصت‌های از دست رفته را جبران کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه