اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ادعای نیویورک‌تایمز درباره زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تهران و واشنگتن

ادعای نیویورک‌تایمز درباره زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تهران و واشنگتن
نیویورک‌تایمز به نقل از یک منبع آمریکایی، درباره دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن جزئیاتی را منتشر کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیوریورک‌تایمز به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی مدعی شد که دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن، طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد.

این منبع آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، مدعی شد که گرچه مذاکره‌کنندگان آمریکایی با ادامه مذاکرات موافقت کرده‌اند اما زمان مشخصی ارائه نشده است.

نیویورک‌تایمز به نقل از این مقام نوشت: فضای مذاکرات بسیار جدی و سازنده بود. ما از برخی موضوعات بزرگ‌تر فاصله گرفتیم اما این بدان معنا نیست که تمام اختلافات را حل و فصل کرده‌ایم.

وی مدعی شد: بر سر مسائل بزرگ و کوچک اختلافاتی داریم. اما به منظور کاهش این اختلافات، این هفته در پایتخت‌ها (تهران و واشنگتن) گفتگوهایی انجام خواهد شد.

به ادعای این مقام ارشد آمریکایی، دور بعدی مذاکرات با میانجی‌گری عمان، در اروپا برگزار خواهد شد. وی همچنین گفت که مذاکرات (دور سوم) چهار سال به طول انجامید و آن را «پربار» توصیف کرد.

نیویورک‌تایمز همچنین به نقل از یک منبع آگاه دیگر، مدعی شد که دور بعدی مذاکرات به احتمال زیاد طی دو هفته آینده انجام خواهد شد اما «طرف آمریکایی برای بررسی اطلاعات و پیشنهادهای ایرانی‌ها، به اندکی زمان نیاز دارد. طرف آمریکایی می‌خواهد که مذاکرات را به مکانی مناسب‌تر و نزدیک‌تر به آمریکا منتقل کند.»

به ادعای وی، هم تیم ایرانی و هم تیم آمریکایی روز شنبه، برای مذاکرات چهارچوبی را ارائه کرده و طیفی از موضوعات را به بحث گذاشتند هرچند بر سر «هیچ چیز مورد موافقت قرار نگرفت.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه پیش‌تر درباره روند برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا، اظهار داشت: دور سوم در مسقط عمان از آقای بوسعیدی بسیار متشکریم و قدردان هستیم. در یک محیط آرام مذاکرات انجام شد. مذاکرات این بار خیلی جدی تر از گذشته بود و به تدریج وارد بحث‌های فنی شدیم. چندین بار به صورت مکتوب نظرات را رد و بدل کردیم. تا جلسه بعدی قرار است در پایتخت‌ها بررسی صورت گیرد که چطور می‌توانیم اختلافات را کم کنیم.

وی اضافه کرد: اینکه هر دو طرف با جدیت وارد مذاکرات شدند، کاملاً مشهود بود و این، فضایی را ایجاد می‌کند که ما امیدوار باشیم که می‌شود پیشرفت کرد البته این امیدواری ما به‌شدت محتاطانه است و مسائلی هست که باید در مورد آن تفاهمات کلی به‌دست آید و بعد درباره جزئیات مذاکره شود.

وی با اشاره به دور بعدی مذاکرات، افزود: احتمالاً مجدداً شنبه خواهد بود و جزئیات و مکان آن را دولت میزبان که عمان است، تنظیم می‌کند و به اطلاع طرفین می‌رساند.

وزیر خارجه ایران درباره سطح مذاکرات، گفت: در همین سطح فعلی با حضور بنده و آقای ویتکاف و همراهی کارشناسان خواهد بود.

وی در واکنش به گمانه زنی‌ها در مورد مسائل مطرح در مذاکرات، گفت: موضوع ما فقط هسته‌ای است و هیچ موضوع دیگری را وارد نمی‌کنیم. موضوع هسته‌ای در ازای رفع تحریم‌ها را فقط مذاکره می‌کنیم که این در سه دور رعایت شده است.

نخستین دور مذاکرات غیر مستقیم بین تهران و واشنگتن ۲۳ فروردین در مسقط و دور دوم ۳۰ فروردین در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه