اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین وضعیت تیم ملی هندبال به روایت لژیونر ملی پوش؛

یادگاری: همه هندبالیست‌ها برای موفقیت همدل شده‌اند/ برای فصل بعد منتظر پیشنهادهای جدید اروپایی هستم

یادگاری: همه هندبالیست‌ها برای موفقیت همدل شده‌اند/ برای فصل بعد منتظر پیشنهادهای جدید اروپایی هستم
لژیونر هندبال ایران همدلی بازیکنان و شناخت خوب رافائل از سیستم‌های روز جهان هندبال را دو عامل اساسی برای کسب موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال، رضا یادگاری لژیونر هندبال ایران در خصوص شرایط تیم ملی هندبال عنوان کرد: تیم ملی در سال گذشته سه اردوی بسیار خوب برگزار کرد تا رافائل بتواند به شناخت خوبی از بازیکنان برسد. مهمترین نکته برگزاری این اردوها، انجام چند دیدار تدارکاتی از جمله دیدارهای دوستانه مهم با تیم‌های اروپایی در تورنمنت شیراز بود که این امر خیلی به نفع تیم و بازیکنان بود.

وی افزود: رافائل شناخت خوبی از تیم ملی و بازیکنان به دلیل حضورش در هندبال ایران در سال‌های گذشته دارد و این شناخت خوب می‌تواند کمک بسیار خوبی به تیم ملی کند چون به دلیل برخورداری از دانش هندبال روز، می‌تواند سیستم‌های روز جهان به تیم ملی تزریق کند.

لژیونر تیم ملی هندبال کشورمان در خصوص مسابقات هندبال قهرمانی آسیا 2026 در کویت هم گفت: کار سختی پیش رو داریم. به هر حال چند سالی است که کشورهای حوزه خلیج‌فارس سرمایه‌گذاری بسیاری انجام دادند و روز به روز به متد روز هندبال اروپا نزدیک می‌شوند. آرزوی همه ما هندبالیست‌ها این است که تیم ملی بتواند نتیجه بگیرد و سهمیه مسابقات جهانی را کسب کند. همه بازیکنان باید در این مسیر همدل باشند تا به نتیجه برسیم.

یادگاری در مورد بازی در لیگ هندبال اروپا نیز گفت: من دو سال با تیم تاتابانیا مجارستان قرارداد داشتم که در سال اول توانستیم به مقام سوم در کاپ اروپا برسیم. امسال هم بصورت قرضی در یکی از تیم‌های لیگ هندبال این کشور حضور دارم و برای سال بعد منتظر فصل نقل و انتقالات و پیشنهادهای جدید اروپایی هستم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه