logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سردار معروفی:

اخلاص، صداقت، بصیرت، صبر، ولایت باوری و رسالت محوری، پایه‌های اصلی بسیج است

اخلاص، صداقت، بصیرت، صبر، ولایت باوری و رسالت محوری، پایه‌های اصلی بسیج است
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما زیباترین جلوه‌های استحکام درونی بسیج را در دوران دفاع مقدس مشاهده کردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین معروفی، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج، گفت: جلوه‌های زیبای استحکام درونی بسیج را می‌توان در دوران دفاع مقدس مشاهده کرد.

وی گفت: «بسیجیان در آن سال‌ها با وجود شرایط سخت، با ایمان و تلاش خود، نمونه‌ای از وحدت و تعهد را به نمایش گذاشتند.» این استحکام درونی، که حاصل اخلاص، صداقت و ولایت‌باوری است، به نیروهای بسیج کمک کرد تا در برابر چالش‌های بزرگ مقاومت کنند.

پایه‌های اصلی بسیج: از اخلاص تا رسالت‌محوری

وی توضیح داد که اخلاص، صداقت، بصیرت، صبر، ولایت‌باوری و رسالت‌محوری، از پایه‌های اصلی تشکیل‌دهنده هویت بسیجیان هستند. این ویژگی‌ها نه تنها به طهارت روحی و جسمی فرد منجر می‌شوند، بلکه او را برای رسیدن به مقام شهادت آماده می‌کنند. معروفی افزود: «هر بسیجی که این ویژگی‌ها را در خود تقویت کند، می‌تواند در مسیر رسالت خود گام‌های مؤثری بردارد.»

بسیجیان: فداکاری فراتر از زمان و مکان

سردار معروفی بیان کرد که یک بسیجی واقعی برای انجام رسالت خود، محدود به لباس، زمان یا مکان خاصی نیست. وی گفت: «بسیجیان سیاسی کار نیستند؛ آن‌ها خود را فدای ملت، دین و ولایت می‌کنند.» این رویکرد فداکارانه، نشان‌دهنده این است که بسیجیان همواره آماده‌اند تا در هر شرایطی، به دفاع از ارزش‌ها و اهداف نظام اسلامی بپردازند.

شهیدان بزرگوار: الگوهایی از رسالت‌محوری

معروفی به یادآوری شهیدان بزرگواری مانند شوشتری، حجازی و سلیمانی پرداخت و گفت: «این افراد، الگوهای برجسته‌ای از بسیجیان رسالت‌محور بودند که در مکتب اندیشه امام خمینی (ره) و امام خامenehی (مدظله العالی) و تحت تأثیر اندیشه‌های شهید مطهری پرورش یافتند.» وی ادامه داد: «افکار و اندیشه‌های شهید مطهری محدود به زمان یا مکان خاصی نیستند؛ این اندیشه‌ها در هر دوره‌ای قابلیت تحقق دارند.»

روحانیت در دفاع مقدس: نقشی فراتر از تبلیغ

در بخش پایانی سخنان خود، سردار معروفی به نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس اشاره کرد. وی گفت: «روحانیون در آن دوران، تنها نقش مبلغ را ایفا نمی‌کردند؛ بلکه در کنار تبلیغ، به رزمندگی نیز می‌پرداختند.» این دوگانگی در عملکرد روحانیت، نشان‌دهنده تعهد و فداکاری آن‌ها در دفاع از انقلاب و نظام اسلامی بود.

سردار معروفی با تأکید بر اهمیت استحکام درونی در بسیج، به بررسی ویژگی‌هایی پرداخت که یک بسیجی واقعی را شکل می‌دهند. این ویژگی‌ها شامل اخلاص، صداقت، ولایت‌باوری و رسالت‌محوری هستند که به طهارت روحی و جسمی فرد منجر می‌شوند. وی همچنین به نقش الگوهای بزرگواری مانند شهیدان شوشتری، حجازی و سلیمانی اشاره کرد و تأکید کرد که بسیجیان همواره آماده‌اند تا در هر شرایطی، به دفاع از ارزش‌ها و اهداف نظام اسلامی بپردازند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه