logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

جلسه بررسی و ساماندهی استانداردها و مهارت های آموزشی فرهنگ و هنر

جلسه بررسی و ساماندهی استانداردها و مهارت های آموزشی فرهنگ و هنر
محمد حسین اسماعیلی گفت: به روز رسانی استانداردهای و سرفصل های آموزش های رسمی و غیررسمی نیازمند توجه ویژه و اجماع بین بخشی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  جلسه بررسی و ساماندهی استانداردها و مهارت های آموزشی حوزه فرهنگ وهنر با حضور محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، کارشناسان و نماینده دفتر استاندارد، نظارت و ارزیابی طرح‌های آماری مرکز آمار ایران ، نماینده دبیرخانه شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی ، کارشناسان و نماینده دفتر تالیف کتاب های درسی فنی و حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش و رییس گروه برنامه های درسی و تربیتی و فنی و حرفه ای شورای عالی آموزش و پرورش و تنی چند از کارشناسان دفتر آموزش یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه برگزار شد .


در ابتدای این جلسه محمدحسین اسماعیلی با اشاره به حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی و عرض تسلیت وابراز همدردی با خانواده های درگذشتگان این حادثه گفت : سانحه انفجار در بندر شهید رجایی قلب هر شنونده ای را بدرد آورده است برای خانواده درگذشتگان صبر و برای مجروحین آرزوی شفا و سلامتی داریم.


اسماعیلی با اشاره به ضرورت به روز رسانی استانداردهای مهارتی گفت: یکی از مهمترین برنامه های دفتر آموزش بروزرسانی و تحول در محتواهای آموزشی و منابع و استانداردهای هنری است که در سال گذشته با تشکیل کمیته تجزیه و تحلیل حِرَف و مشاغل هنری و برگزاری جلسات مستمر در قالب دیکوم اقدامات زیربنایی در این راستا صورت گرفته است .


وی افزود: با تشکیل کمیته های تخصصی تدوین استانداردهای شایستگی و ارزشیابی این حرفه ها و مشاغل در رشته موسیقی حدود ۹۰۰ شغل و در رشته طراحی گرافیک حدود ۲۰۰ شغل، در رشته نقاشی حدود۱۰۰ شغل و رشته نمایش حدود ۱۵۰ شغل تخصصی احصاء گردید.


 مدیرکل دفتر آموزش گفت: به روز رسانی استانداردهای و سرفصل های آموزش های رسمی و غیررسمی نیازمند توجه ویژه است که باید با اجماع بین بخشی و ایجاد وحدت رویه در کدگذاری مشاغل هنری در چارچوب نظام جامع آموزش های فنی و حرفه ای حاصل شود که در این جلسه به دنبال این اجماع سازی هستیم که با توجه به تجارب و همراهی شما بزرگواران امید است در این زمینه بتوانیم گام های موثری برداریم. 


در ادامه هریک از اعضاء با توجه به اهمیت وضرورت به روز رسانی استانداردها و سرفصل ها ، نظرات و پیشنهاداتشان را ارائه نمودند و مقرر شد در دو فاز کوتاه مدت و بلند مدت برنامه ریزی لازم برای این منظور با همکاری اعضای جلسه صورت پذیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه