اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اجرای طرح دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه در تهران/ ۲۶۴ سارق و مالخر دستگیر شدند

اجرای طرح دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه در تهران/ ۲۶۴ سارق و مالخر دستگیر شدند
در راستای اجرای طرح‌های عملیاتی پلیس آگاهی تهران بزرگ و با هدف مقابله قاطعانه با سرقت، طی ۴۸ ساعت گذشته ۲۶۴ نفر از سارقان و مالخران در قالب ۵۶ باند و شبکه شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از اجرای طرح دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه در سطح شهر خبر داد.

در جریان این طرح، یکی از سارقان موبایل قاپ فعال در منطقه قیطریه نیز شناسایی و دستگیر شد. متهم پس از دستگیری برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده است.

سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با وجود دغدغه‌هایی که در خصوص کاهش اجرای طرح‌های عملیاتی وجود داشت، امروز ثابت شد که پلیس لحظه‌ای در مقابله با سارقان تعطیل نمی‌کند.

وی بیان داشت: در راستای اجرای طرح‌های عملیاتی پلیس آگاهی تهران بزرگ و با هدف مقابله قاطعانه با سرقت، طی ۴۸ ساعت گذشته ۲۶۴ نفر از سارقان و مالخران در قالب ۵۶ باند و شبکه شناسایی و دستگیر شدند. در جریان این عملیات‌ها بیش از ۳۷۰ دستگاه گوشی تلفن همراه و تعداد زیادی تجهیزات جانبی از سارقان و مالخران کشف شد. همچنین بیش از ۱۰۰ گوشی سرقتی که قطعات آنها جدا شده بود و به تعمیرکاران به فروش رسیده بود نیز کشف شد.

سردار گودرزی با اشاره به رصد دقیق سارقان مجهز به پابند الکترونیکی گفت: یکی از سارقان تحت رصد پلیس قرار داشت که در محدوده هدف شناسایی و در بازرسی از منزل وی، اموال سرقتی کشف و ضبط شد.

وی همچنین به افزایش سرقت موتورسیکلت به دلیل افزایش قیمت آن اشاره کرد و از مالکان خواست با رعایت نکات ایمنی و استفاده از قفل‌های مطمئن، از وسایل نقلیه خود محافظت کنند.

به گفته رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، واحدهای صنفی که اقدام به خرید و فروش اموال سرقتی می‌کنند، شناسایی و پلمب خواهند شد.

سردار گودرزی در پایان تصریح کرد: همان طور که فرمانده کل انتظامی اعلام کرد سال سختی برای سارقان پیش‌روست. پلیس آگاهی با اشراف کامل بر شیوه‌ها و شگردهای سارقان، با قدرت آنها را شناسایی و تحویل مراجع قضائی خواهد داد. خودروهای مسروقه نیز با ردیابی دقیق و بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند کشف می‌شوند و همچنین خودروهای کشف نشده در طول سال کمتر از یک درصد است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه