اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جانشین فرمانده انتظامی کشور:

برای کاهش جرایم باید از فناوری‌های روز استفاده کنیم

برای کاهش جرایم باید از فناوری‌های روز استفاده کنیم
جانشین فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه مجموعه انتظامی یک تکیه‌گاه برای مردم و سازمان‌هاست، گفت: برای کاهش جرایم باید از فناوری‌های به‌روز استفاده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار قاسم رضایی شنبه ۱۳ اردیبهشت در کمیسیون عملیات فراجا که در سالن غدیر فرماندهی انتظامی گیلان با حضور مسئولان‌ انتظامی برگزار شد،  یکی از اهداف ما مروری بر چگونگی اجرای مصوبات گذشته انتظامی استان است.

وی مجموعه انتظامی را یک تکیه گاه برای مردم و سازمانها دانست و گفت: مهمترین ماموریت پلیس تأمین نظم و امنیت در کشور است.

سردار رضایی با تأکید بر اینکه افزایش آگاهی عمومی و جمع آوری سلاح های غیرمجاز، مقابله با هنجارشکنان و اراذل و اوباش و قاچاق کالا،  برخورد با خودروهای پلاک مخدوش از اولویت‌های ذاتی انتظامی کشور است، بیان کرد: احصا معایب ۱۰ درصد و پیگیری و اجرا باید ۹۰ درصد از اجرای مأموریت های پلیس باشد.

وی با تأکید بر لزوم آمادگی کامل نیروهای انتظامی در برابر هر گونه تهدیدی ادامه داد: تسلط بر حوزه سرزمینی و منطقه اجرای ماموریت و ارتباط با افراد ذی نفوذ عاملی در راستای تحقق اقدامات ایجابی و تامین امنیت پایدار است.

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه استفاده از ابزارهای ایجابی و سلبی امنیت شهروندان را فراهم خواهد کرد بر اجرای طرح های امنیت محله محور برپایه و محور ایجابی تأکید کرد.

این مقام ارشد انتظامی طرح مهار برای کنترل جرایم را یکی از مهمترین تاکتیک‌‍های ضروری استان و کشور دانست و افزود: طرح مهار یک اولویت پلیسی است که باید با همکاری تمامی رده‌های انتظامی صورت گیرد.

سردار رضایی با تأکید بر تمرکز روی به‌کارگیری درست نیروها و گشت‌های هدفمند، گفت: باید برای اجرای هر مأموریت پیش‌بینی‌های لازم انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه