اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چمران عنوان کرد

رفع حواشی باغات پایتخت با به نتیجه رساندن قانون اصلاحات باغ/ برگزاری جلسه با دیوان عدالت اداری برای حل مشکل باغات

رفع حواشی باغات پایتخت با به نتیجه رساندن قانون اصلاحات باغ/ برگزاری جلسه با دیوان عدالت اداری برای حل مشکل باغات
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختلاف با دیوان عدالت اداری در موضوع باغات، گفت:‌ اگر قانون اصلاحات باغ را زودتر به نتیجه برسانیم به صورت ریشه‌ای موضوع باغات ساماندهی خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران با اشاره به تخلفات در پرونده‌های باغات اظهار کرد: دیوان، اکثر پرونده باغات را غیرباغ اعلام می‌کند و امیدواریم با برنامه‌ای که تنظیم کردیم این روند اصلاح شود. قضات رأی غیرباغ می‌دهند و به راه‌های مختلف حتی برای فاوا می فرستند اما برای شورا آن را نمی‌فرستند.

وی افزود: جلوی این موضوع را گرفتیم و هفته آینده جلسه‌ای با دیوان عدالت اداری داریم که موضوع را حل و فصل کنیم. تلاش ما این است که درختی از بین نرود و به رغم همه تهمت‌ها و دروغ‌هایی که نسبت می‌دهند، می‌بینید که چگونه تلاش می‌کنیم.

رئیس شورای شهر تهران با بیان این‌که عده‌ای که از این موضوع سود کلان می‌برند، یا وکیل هستندو یا دلال، گفت: این افراد ارقام بالایی می‌گیرند و قطعاً و یقیناً به جایی هم نمی‌رسند. همانطور که در فضای مجازی عده‌ای را فریب می‌دهند، این‌ها هم فریب‌کارند و قرارداد می‌بندند و ادعا می‌کنند پرونده باغ شما را غیرباغ می‌کنیم اما کار را به جایی نمی‌برند.

وی ادامه داد: دوستان و به ویژه خبرنگاران را هوشیار می‌کنم که بخشی از این تقصیرات به کمیسیون شهرسازی برمی‌گردد.

احمد علوی در واکنش به سخنان رئیس شورای شهرتهران در مورد لزوم حفظ باغات و درختان در تهران با تأکید بر لازم الاجرا بودن قانون باغات، گفت: اینکه در برخی موارد مربوط به زمین‌های زیر ۲۰۰۰ متر، افرادی تماس می‌گیرند و با اطلاع از اینکه پرونده‌شان در کارتابل کدام عضو شوراست، درخواست‌هایی مطرح می‌کنند، جای سوال دارد.

وی با بیان اینکه من به شخصه دیروز درگیر یکی از این پرونده‌ها بودم و این افراد ما را در موضع ضعف قرار می‌دهند و این ادعا که عضو شورا می‌تواند پرونده‌ای که مربوط به باغ است را به دلخواه تعیین تکلیف کند، دروغ است و امکان ندارد، اظهار کرد: از شهروندان می‌خواهم که  اجازه دهند این موضوع در مسیر قانونی خود پیش برود و از مراجع قضایی نیز تقاضا کرد این مشکلات را برطرف کنند تا با چنین مواردی مواجه نشویم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه