logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

برای نخستین بار در جشنواره های سینمایی کشور اتفاق می افتد؛

جشنواره بین المللی فیلم مقاومت،محلی برای ارائه ایده های سینماگران سراسر ایران

جشنواره بین المللی فیلم مقاومت،محلی برای ارائه ایده های سینماگران سراسر ایران
هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، برای نخستین بار در تاریخ جشنواره های سینمایی کشور ،طرح ها و ایده های سینماگران جوان سراسر کشور را به مرحله تولید نزدیک خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  کمیته روابط عمومی هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، سید محمدحسینی مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با اعلام این خبر گفت: برای اولین بار انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در جشنواره بین المللی فیلم مقاومت فضایی را برای تعامل حداکثری و نزدیک تر کردن بلاواسطه سینماگران جوان و تولیدکنندگان مطرح سینمای ایران جهت تولید آثار سینمایی فراهم خواهد کرد.

 

وی افزود: یکی از رسالت ها و وظایف این انجمن کشف استعدادها و ظرفیت های بالقوه و نهفته در سراسر کشور است که جشنواره بین المللی فیلم مقاومت می تواند بستر و محل مناسبی برای نزدیک تر کردن فضای تعاملی جهت تولیدات سینمایی نسل جدید به شیوه ارائه ایده و طرح باشد.

 

عضو شورای سیاست گذاری هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت تصریح کرد: این شیوه ارائه ایده و طرح در سینمای جهان به نام pitching جا افتاده است و کمپانی های مطرح تولیدات سینمای جهان از این روش برای خرید امتیاز طرح ها و ایده های سینماگرانی که در ارتباط گیری با این کمپانی ها و مراکز کلان تولید،دچار مشکل هستند بهره می برند.با این روش افراد بی و نام نشانی که علاقمند به سینما و دارای طرح ها و ایده های سینمایی هستند ،طرح و ایده سینمایی خود را با هدف تولید ارائه می کنند و کمپانی های تولید نیز در صورت تطابق موضوعی و فنی این طرح ها، با معیارها و موازین خود مبادرت به خرید طرح و ساخت اثر می کنند.

 

وی همچنین اظهار داشت: جشنواره در کنار تولیدات عظیم سینمایی و محلی برای معاشرت هرچه بیشتر سینمای مقاومت ، می تواند بستری مناسب برای این امر باشد و به فضل الهی این موضوع به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و همکاری مجدانه دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و با کمک نهادهایی که در سینمای کشور نقش و‌سهمی دارند در جشنواره هجدهم مقاومت برای نخستین بار در کشور راه اندازی خواهد شد تا جشنواره فیلم مقاومت و در راس آن بنیاد فرهنگی روایت فتح سهمی در گسترش عدالت فرهنگی در حوزه سینما برای عموم اقشار جامعه ایفا نمایند.

 

هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت از ۲۷ اردیبهشت ماه تا سوم خرداد در محل موزه انقلاب و دفاع مقدس به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری دکتر جلال غفاری قدیر برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه