logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

توافق‌نامه همکاری سازمان بسیج علمی و سپاه خوزستان با حمایت استانداری امضا شد

توافق‌نامه همکاری سازمان بسیج علمی و سپاه خوزستان با حمایت استانداری امضا شد
در نشستی با حضور استاندار خوزستان، رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور و فرمانده سپاه استان خوزستان توافق‌نامه همکاری برای ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی امضا کردند. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، در نشستی با حضور سردار عیسایی معاون دانش و پژوهش سپاه، رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و سردار شاهوارپور فرمانده سپاه استان خوزستان به موضوع تجربه‌نگاری درون مجموعه سپاه و تجربه‌نگاری در بخش ملی پرداخته شد.

در این نشست مطرح شد، تجربه‌های مختلف در حوزه انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیت بسیج دنبال شود و الگو‌های مربوطه ارائه گردد. همچنین تلاش گردد دانش ضمنی در این حوزه به دانش صریح تبدیل شود.

رئیس سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری همچنین در این نشست با فرمانده سپاه استان خوزستان در موضوع تقویت همکاری‌ ذیل طرح نهضت و خیزش جدید علمی در استان خوزستان گفتگو کرد.

دکتر رضوی‌نژاد با بیان ظرفیت‌های طرح نهضت و خیزش جدید علمی و اقدامات مرتبط، بر حمایت از ایجاد و تقویت زیست بوم علم و فناوری در استان تاکید کرد.
  سردار شاهوارپور نیز در این نشست  اقدامات انجام شده در سال گذشته ذیل طرح نهضت و‌ خیزش جدید علمی در استان را تشریح کرد.

گفتنی است، رئیس سازمان بسیج علمی در ادامه سفر به خوزستان در نشست شورای فرماندهی سپاه استان خوزستان و فرماندهان نواحی حضور یافت و طرح نهضت و خیزش جدید علمی را تشریح کرد.

وی عنوان کرد: بسیج علمی، پژوهشی و فناوری برای گسترش و اجرای کامل این طرح در همه شهرستان‌ها آمادگی همکاری و پشتیبانی دارد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: در این طرح در بخش تولید علم و فناوری نوین، تمدن‌ساز و اقتدار آفرین یکی از حوزه‌های مورد توجه بسیج علمی تجربه نگاری و تبدیل دانش ضمنی به صریح است و در ادامه شیوه‌نامه تجربه‌نگاری در این نشست ارائه شد.

رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در ادامه سفر به خوزستان، در دفتر استانداری با سید محمدرضا موالی‌زاده دیدار کرد.

در این نشست، دو موضوع طرح نهضت و خیزش علمی و تجربه‌نگاری با حضور مدیران کل استانداری، روسای دانشگاه‌ها، فرماندهان و مدیران سپاه در سالن جلسات استانداری مطرح شد، در این نشست دکتر رضوی‌نژاد به تشریح برنامه‌هایی پرداخت  که معاونت علمی بسیج در راستای طرح نهضت و خیزش جدید علمی متولی آن در استان خوزستان است.

وی طرح‌های باقرالعلوم علیه‌السلام، امام صادق علیه‌السلام و سایر طرح‌های سازمان بسیج علمی را معرفی کرد.

موالی‌زاده در این نشست با تقدیر از اقدام سپاه در طرح تجربه‌نگاری انقلاب اسلامی، این ابتکار را گامی مهم در راستای تبدیل تجربه به دانش خواند.

استاندار خوزستان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب، تأکید کرد: تجربیات چهل ساله انقلاب باید به دانشی تبدیل شود که مبنای حرکت‌های آینده قرار گیرد.

وی از آمادگی کامل استانداری خوزستان برای همکاری در ایجاد بانک اطلاعاتی تجربیات خبر داد و از همه دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی خواست در این طرح مشارکت فعال داشته باشند.

در پایان این نشست در حضور استاندار توافق‌نامه همکاری بین فرمانده سپاه استان خوزستان و رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری منعقد شد و استاندار نیز حمایت خود از طرح‌ها و برنامه‌های علمی استان را اعلام کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه