اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توافق‌نامه همکاری سازمان بسیج علمی و سپاه خوزستان با حمایت استانداری امضا شد

توافق‌نامه همکاری سازمان بسیج علمی و سپاه خوزستان با حمایت استانداری امضا شد
در نشستی با حضور استاندار خوزستان، رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور و فرمانده سپاه استان خوزستان توافق‌نامه همکاری برای ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی امضا کردند. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، در نشستی با حضور سردار عیسایی معاون دانش و پژوهش سپاه، رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری و سردار شاهوارپور فرمانده سپاه استان خوزستان به موضوع تجربه‌نگاری درون مجموعه سپاه و تجربه‌نگاری در بخش ملی پرداخته شد.

در این نشست مطرح شد، تجربه‌های مختلف در حوزه انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیت بسیج دنبال شود و الگو‌های مربوطه ارائه گردد. همچنین تلاش گردد دانش ضمنی در این حوزه به دانش صریح تبدیل شود.

رئیس سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری همچنین در این نشست با فرمانده سپاه استان خوزستان در موضوع تقویت همکاری‌ ذیل طرح نهضت و خیزش جدید علمی در استان خوزستان گفتگو کرد.

دکتر رضوی‌نژاد با بیان ظرفیت‌های طرح نهضت و خیزش جدید علمی و اقدامات مرتبط، بر حمایت از ایجاد و تقویت زیست بوم علم و فناوری در استان تاکید کرد.
  سردار شاهوارپور نیز در این نشست  اقدامات انجام شده در سال گذشته ذیل طرح نهضت و‌ خیزش جدید علمی در استان را تشریح کرد.

گفتنی است، رئیس سازمان بسیج علمی در ادامه سفر به خوزستان در نشست شورای فرماندهی سپاه استان خوزستان و فرماندهان نواحی حضور یافت و طرح نهضت و خیزش جدید علمی را تشریح کرد.

وی عنوان کرد: بسیج علمی، پژوهشی و فناوری برای گسترش و اجرای کامل این طرح در همه شهرستان‌ها آمادگی همکاری و پشتیبانی دارد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: در این طرح در بخش تولید علم و فناوری نوین، تمدن‌ساز و اقتدار آفرین یکی از حوزه‌های مورد توجه بسیج علمی تجربه نگاری و تبدیل دانش ضمنی به صریح است و در ادامه شیوه‌نامه تجربه‌نگاری در این نشست ارائه شد.

رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در ادامه سفر به خوزستان، در دفتر استانداری با سید محمدرضا موالی‌زاده دیدار کرد.

در این نشست، دو موضوع طرح نهضت و خیزش علمی و تجربه‌نگاری با حضور مدیران کل استانداری، روسای دانشگاه‌ها، فرماندهان و مدیران سپاه در سالن جلسات استانداری مطرح شد، در این نشست دکتر رضوی‌نژاد به تشریح برنامه‌هایی پرداخت  که معاونت علمی بسیج در راستای طرح نهضت و خیزش جدید علمی متولی آن در استان خوزستان است.

وی طرح‌های باقرالعلوم علیه‌السلام، امام صادق علیه‌السلام و سایر طرح‌های سازمان بسیج علمی را معرفی کرد.

موالی‌زاده در این نشست با تقدیر از اقدام سپاه در طرح تجربه‌نگاری انقلاب اسلامی، این ابتکار را گامی مهم در راستای تبدیل تجربه به دانش خواند.

استاندار خوزستان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب، تأکید کرد: تجربیات چهل ساله انقلاب باید به دانشی تبدیل شود که مبنای حرکت‌های آینده قرار گیرد.

وی از آمادگی کامل استانداری خوزستان برای همکاری در ایجاد بانک اطلاعاتی تجربیات خبر داد و از همه دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی خواست در این طرح مشارکت فعال داشته باشند.

در پایان این نشست در حضور استاندار توافق‌نامه همکاری بین فرمانده سپاه استان خوزستان و رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری منعقد شد و استاندار نیز حمایت خود از طرح‌ها و برنامه‌های علمی استان را اعلام کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه