اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قنادباشی در گفتگو با دانا:

سفر جولانی به عراق به معنی رسمیت دادن به فعالیت تروریست هاست/آمریکا به دنبال عادی سازی روابط عراق و سوریه است

سفر جولانی به عراق به معنی رسمیت دادن به فعالیت تروریست هاست/آمریکا به دنبال عادی سازی روابط عراق و سوریه است
یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: آمریکا به دنبال عادی سازی روابط سوریه و عراق است تا از این طریق تحرکات خود را در مرزهای دو کشور افزایش دهد.

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به دعوت نخست وزیر عراق از الجولانی برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عرب گفت: تردیدی نیست که دنیای غرب در تلاش است چهره واقعی جولانی را پنهان کرده و برای رسمیت بخشیدن به او مشروعیتی ساختگی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه غرب  بخشی از این پروژه را در جریان سفر جولانی به فرانسه اجرایی کرد ادامه داد: حتی سفر برخی مقامات اروپایی مانند آلمان به سوریه نیز تلاشی بود تا به چهره جولانی مشروعیت ببخشد این سیاستی است که در حال حاضر دنبال می شود.

این کارشناس مسائل غرب آسیا فشار به کشورهای عربی برای کمک مالی به حکوت جولانی را یکی دیگر از روش های غرب برای این سیاست دانست و تصریح کرد: غرب در تلاش است مردم سوریه به جولانی حتی در فضای اقتصادی هم خوش بین باشند.

قنادباشی با اشاره به اینکه آمریکا، فرانسه، انگلیس، ترکیه و برخی کشورهای عربی در این سناریو شریک هستند تصریح کرد: سوریه امروز درگیر سیاست های چندگانه کشورها است.

وی با اشاره به اینکه اعضای اتحادیه عرب علاقه دارند در میزبانی از هر اجلاس بین المللی موقعیت خود را تثبیت کنند تاکید کرد: کشورهای عربی قول داده بودند که بشار اسد را در اجلاسیه اتحادیه عرب دعوت کنند اما بعد از سقوط اسد امروز این دعوت از جولانی اتفاق افتاده است از این رو دولت عراق ناگزیر است زیرا جلوگیری از ورود جولانی جایگاه عراق  را در اتحادیه عرب تضعیف خواهد کرد.

قنادباشی با اشاره به اینکه در این امر آمریکا ، انگلیس و ترکیه مشوق هستند تاکید کرد: سوریه امروز محل اجرای سیاست های این کشورها است‌ به همین خاطر از هیچ تلاشی برای جلوگیری از تضعیف جولانی فروگذار نخواهند بود.

وی با اشاره به اعتراضات مردمی نسبت به حضور جولانی در عراق گفت: ورود جولانی به عراق می تواند روابط سوریه و‌عراق را بدتر کند، آمریکا به دنبال این است که روابط عراق و سوریه را عادی سازی کند در حالی که این عادی سازی موجب تقویت موقیت جولانی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه عادی سازی روابط سوریه و عراق می تواند فضای را برای تقویت تروریست ها در عراق مهیا کند تاکید کرد: آمریکا به دنبال آن است که شرایطی فراهم شود تا در سایه روابط رسمی فضا برای جولان جبهه النصره و داعش فراهم شود.

قنادباشی ادامه داد: در صورت عادی سازی روابط عراق و سوریه مرزهای مشترک دو کشور برای تحرکات آمریکایی مهیا خواهد شد، آمریکا همواره به دنبال فشار بر مردم عراق است تا گروه های مقاومت فرصت تقویت شدن را پیدا نکنند. 

قنادباشی با بیان اینکه آمدن جولانی به عراق به معنی رسمیت دادن به فعالیت گروه های تروریستی است ادامه داد: در این صورت هر گروه تروریستی به امیدوار خواهد شد که می توانند زمانی به رسمیت رسیده و فضا را برای تحرکات خود مهیا سازد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه