اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محسن رضایی:

دفاع مقدس الگویی برای بهتر زیستن آحاد ملت است

دفاع مقدس الگویی برای بهتر زیستن آحاد ملت است
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس، در خلال هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، در مراسم اکران فیلم "اسفند" که با حضور عوامل این فیلم و همچنین خانواده شهید هاشمی برگزار شد؛ حضور یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر محسن رضایی؛ فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس، در خلال هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، در مراسم اکران فیلم "اسفند" که با حضور عوامل این فیلم و همچنین خانواده شهید هاشمی برگزار شد؛ حضور یافت.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ضمن تشکر از عوامل سینمای مقاومت که حماسه بزرگ دفاع مقدس و جبهه مقاومت را برای مردم و مخاطبان تبیین می‌کنند؛ مقاومت را بُنمایه اعتلای هویت ایرانی و اسلامی دانست.

دکتر محسن رضایی با تشریح دلیل نامگذاری دفاع در جنگ، تحت عنوان "دفاع مقدس" تصریح کرد: خداوند در قرآن اذن به دفاع از زمین و کاشانه و محل زندگی را داده است ولذا این دفاع دفاع مقدس بود.

وی با یادآوری حوادث شروع جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: ۵ استان ما در طول ۱۲۰۰ کیلومتر مرز، از سوی رژیم بعث مورد تجاوز قرار گرفت و ۲ و نیم میلیون از مردم کشور آواره شدند و انواع حملات غیرقانونی شیمیایی علیه مردم ما انجام شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شکست‌های مفتضحانه و وضعیت ناگوار دفاعی و نظامی ایران در ۳۰۰ سال گذشته یادآور شد: هنگامی که جنگ آغاز شد همه بر شکست ایران اتفاق نظر داشتند و تجهیزات خریداری شده شاه نیز فاقد مهمات و ارتش، از هم پاشیده بود؛ اما از دل این تهدید بزرگ یک انقلاب دفاعی بوجود آمد و در پی آن پیشرفت‌های شگرف نظامی پدیدار شد و امروز اگر ما می‌خواستیم تجهیزات و مهمات نظامی بومی خود را از دیگران خریداری کنیم و به شرط اینکه اصلا به ما می فروختند؛ باید چند صد میلیارد دلار هزینه می‌کردیم.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس با اشاره به حملات آمریکا علیه یمن و مقاومت و شجاعت مثال زدنی مردم یمن بیان داشت: برادران شجاع یمنی پاسخی دندان شکن به این تجاوزات دادند و در خلال این درگیری چندیدن جنگنده و پهپاد آمریکایی منهدم و حتی جنگنده اف ۳۵ ارتش آمریکا نیز مورد تهدید جدی قرار گرفت و اینگونه ترامپ فرمان عقب نشینی داد.

دکتر محسن رضایی ضمن تشکر از عوامل فیلم اسفند و با یادآوری رشادت‌های شهید علی هاشمی در جنگ تحمیلی اظهار داشت: اعراب ایرانی خوزستان اولین کسانی بودند که در برابر تجاوز صدام سنگر ساختند و مقاومت کردند و علی هاشمی نیز یکی از همین دلاورمردان است.

وی با بیان شایستگی‌های رزمندگان دفاع مقدس افزود: کشف فرماندهان غیور جنگ به زحمت زیادی نیاز نداشت چراکه آن‌ها چنان دلاوری داشتند که شایستگیشان اظهر من الشمس بود و فرماندهان نوآور دفاع مقدس فرماندهانی بودند که به تعبیر حاج قاسم می‌گفتند "بیا" و خود پیشرو و پیشقدم در عملیات بودند.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در پایان گفت: دفاع مقدس نه فقط الگویی نظامی، بلکه الهام بخش زندگی برای آحاد مختلف مردم و خصوصا جوانان، برای داشتن زندگی بهتر است و از خداوند منان آرزوی پیشرفت روزافزون و سربلندی بیش از پیش برای مردم ایران می‌کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه