اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

با وجود فشار تعرفه‌ای آمریکا

تولید صنعتی چین جان سخت ماند

تولید صنعتی چین جان سخت ماند
درشرایطی که تولید کارخانه‌ها تحت تاثیر تعرفه‌های تجاری شدید آمریکا، همچنان قوی باقی ماند، تولید صنعتی چین در آوریل بیش از حد انتظار رشد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نظر می‌رسد تقاضای داخلی همزمان با رشد کمتر از حد انتظار فروش خرده‌فروشی در ماه میلادی جاری رو به کاهش است.

تولید صنعتی چین در آوریل نسبت به سال میلادی گذشته، ۶.۱ درصد رشد کرد که بیشتر از انتظارات برای رشد ۵.۷ درصدی بود. با این حال، سرعت رشد نسبت به افزایش ۷.۷ درصدی ماه قبل، کاهش یافت.

با این حال، داده‌ها نشان می‌دهد در حالی که کارخانه‌های چینی به دلیل تعرفه‌های سنگین واردات آمریکا با کاهش سفارش‌های خارجی دست و پنجه نرم می‌کنند، تولید کارخانه‌های چینی همچنان قوی است.

در آوریل، پس از تبادل تعرفه‌های سنگین بین واشنگتن و پکن، کسب وکارهای چینی با تعرفه‌های آمریکا تا سقف ۱۴۵ درصد دست و پنجه نرم ‌کردند. اما در اوایل مه، هر دو طرف توافق کردند که تعرفه‌های خود را به طور موقت کاهش دهند و این مایه آسودگی خاطر شرکت‌های چینی بود.

سایر داده‌های منتشر شده در روز جاری، همچنان منعکس کننده برخی از موانع ناشی از جنگ تجاری آمریکا هستند. خرده فروشی چین در آوریل، بر مبنای سالانه، ۵.۱ درصد رشد داشت که کمتر از انتظارات برای رشد ۶ درصدی و همچنین آهسته‌تر از رشد ۵.۹ درصدی در مارس بود.

این گزارش نشان داد که روند بهبود مداوم در هزینه‌های مصرف کننده چینی در آوریل، به ویژه با توجه به وخامت چشم‌انداز اقتصادی این کشور، با کندی مواجه شده است. با این حال، انتظار می‌رود هزینه‌های خرده‌فروشی در تعطیلات روز کارگر در اوایل مه، افزایش یافته باشد.

طبق گزارش اینوستینگ، سرمایه‌گذاری دارایی‌های ثابت چین، نسبت به سال گذشته چهار درصد افزایش یافت که کمتر از پیش‌بینی ۴.۴ درصدی بود. این در حالی است که کسب وکارها نیز به دلیل عدم اطمینان در مورد جنگ تجاری آمریکا و چین، برنامه‌های مهم هزینه‌ای خود را به تعویق انداختند. اما نرخ بیکاری چین به طور غیرمنتظره‌ای بهبود یافت و از ۵.۲ درصد در ماه قبل، به ۵.۱ درصد کاهش پیدا کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه