اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سید ضیا هاشمی در بازدید از پژوهشگاه ژنتیک:

سرانه دانشجویی باید به پژوهشگاه ها نیز پرداخت شود

سرانه دانشجویی باید به پژوهشگاه ها نیز پرداخت شود
معاون فرهنگی، اجتماعی وعلمی معاون اول رئیس جمهور ضمن حضور در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و بازدید از بخشهای مختلف این پژوهشگاه و شرکت های دانش بنیان مستقر در پردیس فناوری، در نشست رئیس ، اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیز شرکت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی، اجتماعی وعلمی معاون اول رئیس جمهور ضمن حضور در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و بازدید از بخشهای مختلف این پژوهشگاه و شرکت های دانش بنیان مستقر در پردیس فناوری، در نشست رئیس ، اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیز شرکت کرد.

در ابتدای این جلسه،  جوادمحمدی ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر سید ضیا هاشمی در پژوهشگاه گفت: امروزه در دنیا بستر اشتغال در دل نوآوری‌هااست و فناوری‌های نوین، تولید این نوآوری‌ها است که برای بهبود امورو زندگی بشر ایجاد شده اند ودرهمین راستا علم بیوتکنولوژی و ژنتیک همراه  و همگام با صنعت در حال هموار کردن مسیر زندگی بشر است.

رییس پژوهشگاه ژنتیک با اشاره به وظیفه ذاتی و سازمانی این پژوهشگاه اظهار داشت: فاز دوم ساختمان نیمه کاره ای که ربع قرن رها شده بود وفاز اول آن سال گذشته موردبهره برداری قرارگرفت و برای ۶۰۰ فناور ایجاداشتغال کرد، با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیاردتومانی در حال انجام است که انتظار داریم تا اسفند ماه سال جاری به پایان برسد و در این قسمت نیز برای  ۱۰۰۰ فناور دیگر در حوزه زیست‌فناوری به صورت مستقیم ایجاد اشتغال شود.

وی همچنین به تعیین اولویت‌های پژوهشی در پژوهشگاه زیست‌فناوری اشاره کرد و گفت: اولویت‌های ما رفع مهم‌ترین نیازهای کشور بود. بنابراین به اعضای هیات علمی اعلام کردیم بر اساس تلفیق تقاضامحوری و عرضه‌محوری بر اساس اسناد بالادستی شامل برنامه هفتم توسعه، سند دانشگاه اسلامی و نقشه جامع علمی کشور همچنین سند زیست‌فناوری، طرح‌های پژوهشی خود را تعریف کرده و اجرا کنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی وعلمی معاون اول رئیس جمهور نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در پژوهشگاه ژنتیک اظهار داشت: مایه فخر و مباهات است که پژوهشگاه هایی نظیر پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری که مولود انقلاب اسلامی و دولت جمهوری اسلامی هستند اینگونه قوی و پویا در لبه دانش در حال پژوهش، علم آموزی و تربیت پژوهشگر هستند.

دکتر سید ضیاهاشمی با اشاره به ظرفیت های علمی پژوهشگاه ژنتیک و شرکت های دانش بنیان مستقر در آن عنوان کرد: ظرفیت های نهفته در جامعه علمی فراوان است، باید کار بین دستگاهی انجام بشود تا بتوان از این ظرفیتها جهت پیشرفت کشور استفاده کرد که دراین راستا برای برداشتن موانع درمسیر پژوهشگران و کارهای علمی حتی تولیدی در بخش های مختلف کارگروه هایی در بدنه دولت تشکیل شده است زیرا یکی از دغدغه های دولت بهبود وضعیت اساتید و اعضای هیات علمی است که اساتید ما نباید در مورد مسکن و حداقل های زندگی دغدغه داشته باشند تا بتوانند به امور علمی، تحقیقاتی و پژوهشی بپردازند.

وی درپایان به سرانه دانشجویی در وزارت علوم اشاره کرد و افزود: این درست نیست که برای دانشجویان در پژوهشگاه ها و برای مثال پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری که سیصد نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارد سرانه دانشجویی پرداخت نمی شود، که پیگیر این مساله خواهم بود، ضمن اینکه برای رفع نیازهای اساتید وجذب آنها باید امور قانونی سریعتر انجام شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه