اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت‌وگو با دانا:

نگاه به خارج از مرزها باعث تکرار مواضع خصمانه مستکبرین نسبت به ملت ایران می‌شود/مسئولان فرمایشات رهبری را دقیق اجرا کنند

نگاه به خارج از مرزها باعث تکرار مواضع خصمانه مستکبرین نسبت به ملت ایران می‌شود/مسئولان فرمایشات رهبری را دقیق اجرا کنند
عضو کمیسیون امنسیت ملی مجلس شورای اسلامی، فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را یادآور فرمایشات و توصیه های امام خمینی(ره) در زمان جنگ توصیف کرده و گفت: تاکید بر وحدت و همدلی و نیز توامندی داخلی و اجتناب از نگاه خیالی به دیگران، در واقع دغدغه اصلی رهبری و امام عظمی الشان بوده و همچنان ادامه دارد.
[

عوض حیدرپور شهرضایی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا،  فرمایشات و تحلیل های اخیر رهبر انقلاب به بهانه سالگرد نوزده دی را چراغ راهی در مسیر همگرایی عنوان کرده و گفت: به یاد داریم حضرت امام (ره) هم در شرایط  ویژه همه مسئولین را دعوت به همرایی کرده و از آنان می خواست از حاشیه رویها پرهزیز کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گفته این نماینده نماینده مجلس، فرمایشات رهبر انقلاب، دقیقا یادآور همان نوع موضع گیریهای امام راحل بود که با آن فرمایشات جامعه آرام می گرفت و همه هدف ها به سمت وفاق داخلی و حمله به دشمن خارجی نشانه گرفته می شد.

,

نماینده شهرضا در مجلس، از این که همچنان در مسایلی، حرف هایی تفرقه برانگیز از گوشه و کنار شنیده می شود، ابراز نگرانی کرده وهمگان را دعوت به آرامش و پرهیز از حاشیه سازی کرد.

,

وی همچنین درباره فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر این که به جای نقطه های خیالی، باید دل به نقطه های امید بخش زد، گفت: این فرمایش رهبری در خصوص مذاکرات هسته ای بیان شده است و ایشان در عین حال که فرموده اند من مخالف مذاکره نیستم، اما باز تاکید دارند که بهتر است دل به نقطه های امید بخش زد.

,

حیدرپور، نقطه های امیدبخش مورد تحلیل رهبر معظم انقلاب را، توانمندی داخلی، وحدت و همگرایی درونی عنوان کرده و گفت: این که نگاه ما مدام به خارج از مرزها باشد، اتفاق جدیدی رخ نخواهد داد و همچنان باید در انتظار تکرار مواضع خصمانه دنیای استکبار در برابر ملت ایران بود.

,

این نماینده مجلس در پایان با تاکید بر مسئولین برای بررسی دقیق فرمایشات رهبری، گفت: نقطه امید ما، اسلام الهی و حضور مردم است و با تکیه بر این دو توانسته ایم، حرف های زیادی برای گفتن در عرصه منطقه ای و جهانی داشته باشیم.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه