اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روایت قالیباف از رفاقت ۴ دهه‌ای با شهید رئیسی و یادآوری خاطرات انقلاب

روایت قالیباف از رفاقت ۴ دهه‌ای با شهید رئیسی و یادآوری خاطرات انقلاب
در برنامه «مردم‌دار» به مناسبت سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی، به ابعاد شخصیتی و رفاقت ۴۰ ساله‌اش با رئیس‌جمهور شهید پرداخت و از خاطرات مشترکشان در دوران کرونا و پیش از انقلاب سخن گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف در برنامه «مردم‌دار» که به مناسبت سالگرد شهادت آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای پروازی اردیبهشت از شبکه سوم سیما پخش شد، به ابعاد شخصیتی رئیس‌جمهور شهید پرداخت و درباره نقل‌قولی از شهید رئیسی که به رفاقت بیش از چهار دهه با خود اشاره کرده بود، اظهار کرد: این گفتگو مربوط به دوران کرونا بود که تولیت آستان قدس رضوی را بر عهده داشت. در آن زمان، آقا اسحاق قصد داشت داماد شود و دوست داشت خطبه عقدش را حضرت آقا بخواند و هم‌زمان می‌خواست در مشهد نیز حضور داشته باشد که من به او گفتم تحقق هر دو موضوع به طور همزمان ممکن نیست.

وی ادامه داد: برای مشهد به شهید رئیسی زحمت دادیم و قبل از اینکه شهید رئیسی وارد خطبه شود، ابتدا خاطره‌ای از حدود ۴۰ سال پیش تعریف کرد و سابقه دوستی ما را مطرح نمود.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قبل از انقلاب با شهید رئیسی آشنا شدم. جمعی بود که مرحوم قادری، یکی از طلبه‌های مبارز آن دوره و از نیروهای فعال پیش از انقلاب، نقش جدی در جریان انقلاب و میان نیروهای انقلابی داشت. در همان موقع بود که با شهید رئیسی آشنا شدم و در آستانه پیروزی انقلاب در سال‌های ۵۶ و ۵۷، شهید رئیسی برای ادامه درس و بحث خود به قم آمد.

قالیباف در ادامه افزود: ارتباط ما با دوستانمان تا دوران دفاع مقدس برقرار بود، اما پس از پایان جنگ برای مدتی طولانی با هم ارتباط نداشتیم و سپس همان رفاقت ادامه یافت. زمانی که شهید رئیسی در سازمان بازرسی یا قوه قضائیه بودند، ارتباط کاری ما جدی‌تر شد.

وی درباره جریانات انتخابات ۹۶ و رابطه خود با شهید رئیسی گفت: در آن زمان جبهه دوستان انقلاب به طور طبیعی انسجام خوبی نداشت که این موضوع در انتخابات سال ۹۲ نیز مشهود بود. در سال ۹۶، زمانی که شهید رئیسی تصمیم گرفت وارد رقابت‌های انتخاباتی شود، نقش مهمی در انسجام نیروهای انقلاب ایفا کرد. او اصرار داشت هر دو نفرمان در انتخابات شرکت کنیم، اما من با این موضوع موافق نبودم.

رئیس مجلس ادامه داد: در آغاز روزهای تبلیغات انتخاباتی به شهید رئیسی پیشنهاد دادم که من به نفع ایشان انصراف دهم و او در میدان رقابت باقی بماند و من ستاد او را اداره کنم. این‌گونه بهتر می‌توانستیم جبهه انقلاب را منسجم نگه داریم و به مصلحت انقلاب بود، هرچند که آرای انتخاباتی به سادگی از سبدی به سبد دیگر منتقل نمی‌شود.

قالیباف تأکید کرد: همواره اساس کار ما این بوده که برای کشور و انقلاب موضع داشته باشیم. وحدت در جبهه انقلاب یک ضرورت است و می‌توانستیم وحدت میان قوا را نیز نشان دهیم. مهم نیست که ما کجا بنشینیم، مهم این است که کار وحدت و پیشبرد انقلاب را دنبال کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه