logo
جمعه 01 آبان 1405 | جمعه 23 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

هیچ برنامه‌ای برای حذف کارت سوخت وجود ندارد

هیچ برنامه‌ای برای حذف کارت سوخت وجود ندارد
مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: فعلاً هیچ برنامه‌ای برای حذف کارت سوخت وجود ندارد و آغاز اجرای پایلوت حذف کارت سوخت هم خبر اشتباهی است که در برخی رسانه‌ها منتشر شده، طبق تأکید قانون به‌دنبال فراهم‌سازی بستر انتقال سهمیه از کارت سوخت به کارت بانکی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس باصفا، مدیر سامانه هوشمند سوخت در گفت‌وگویی، اظهار داشت: در قانون بودجه سال جاری آمده امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی برای صاحبان خودرو فراهم شود که این به‌معنای حذف کارت سوخت نیست؛ بلکه می‌تواند با فراهم شدن امکان انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی، از کارت بانکی هم کنار کارت سوخت برای سوخت‌گیری به‌عنوان یکی از ابزارهای سوختگیری، استفاده کرد.

* پیاده‌سازی 4 روش مختلف برای دریافت بنزین

باصفا با بیان اینکه "فراهم‌سازی امکان انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در دستور کار است"، گفت: بازطراحی معماری سامانه هوشمند سوخت با هدف بالابردن ضریب امنیت سامانه، بِروزرسانی تجهیزات، امکان استفاده از روش‌های نوین سوختگیری، مدیریت مصرف و تسهیل در انجام فرآیند سوختگیری برای مردم از سال گذشته با همکاری سازمان پدافند غیرعامل انجام شده است، در آنجا با ابزارهای مختلفی، روش‌های سوخت‌گیری را متنوع کردیم.

وی ادامه داد: در بازطراحی صورت‌گرفته شرایطی از نظر فنی مورد توجه قرار گرفت که امکان سوخت‌گیری با کارت سوخت، کارت بانکی، توکن و اپ موبایل فراهم شود؛ بعد از آن قانون بودجه آمد که تأکید بر امکان سوخت‌گیری با کارت بانکی داشت که یکی از این 4 ابزاری بود که قبل از این در بازطراحی سامانه سوخت مورد توجه قرار گرفته بود.

* مراسم روز یک‌شنبه پایلوت حذف کارت سوخت نبود

مدیر سامانه هوشمند سوخت با تأکید بر اینکه "برگزاری مراسم روز یک‌شنبه، به‌معنای آغاز پایلوت حذف کارت سوخت نبوده است"، گفت: روز یک‌شنبه این هفته در مراسمی از یکی از ابزارهای سوختگیری از طریق اپ موبایل که توسط یک شرکت دانش‌بنیان پیاده‌سازی شده است رونمایی شد، البته این روش به‌طور کامل توسط این شرکت پیاده‌سازی نشده است ولی گامی مؤثر برای شروع اجرای قانون است؛ ما در زمان حاضر با چندین شرکت دیگر جهت اجرای روش‌های مذکور در حال همکاری هستیم و محدود به این شرکت‌ها هم نخواهیم بود.

وی افزود: شرکت ملی پخش از شرکت‌های داخلی دعوت می‌کند در صورت تمایل و توانمندی می‌توانند در اجرای این طرح با این شرکت همکاری داشته باشند؛ لذا لازم است این شرکت‌ها طرح‌های خود را در خصوص هر کدام از ابزارها ارائه دهند تا پس از بررسی موارد فنی و امنیتی و پس از انجام فرآیندهای قانونی نسبت به ادامه همکاری اقدام گردد.

* آغاز اجرای پایلوت حذف کارت سوخت خبر اشتباهی است که در برخی رسانه‌ها منتشر شده

باصفا خاطرنشان کرد: در زمان حاضر هیچ برنامه‌ای برای حذف کارت سوخت وجود ندارد و آغاز اجرای پایلوت حذف کارت سوخت هم خبر اشتباهی است که در برخی رسانه‌ها منتشر شده است، طبق تأکید قانون بودجه، به‌دنبال فراهم‌سازی بستر انتقال سهمیه از کارت سوخت به کارت بانکی هستیم تا به‌عنوان یکی از روش‌های سوخت‌گیری بتوان از کارت بانکی هم استفاده کرد، منتها این مسئله نیازمند تدوین و تصویب آیین‌نامه اجرایی و موافقت بانک مرکزی است.

وی ادامه داد: آیین‌نامه مربوطه در کمیسیون اقتصادی دولت با حضور تمامی ذی‌نفعان از جمله بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت درحال بررسی است و هنوز به نتیجه نرسیده است.

* مردم نگرانی بابت حذف کارت سوخت نداشته باشند

مدیر سامانه هوشمند سوخت خاطرنشان کرد: در زمان حاضر هیچ برنامه‌ای برای حذف کارت سوخت وجود ندارد و سهمیه سوخت موجود در کارت‌ها هم حفظ می‌شود و هیچ تغییری در اعمال سهمیه یا روش‌های سوخت‌گیری تا امروز نهایی نشده است، پس مردم نگرانی بابت حذف کارت سوخت نداشته باشند.

وی افزود: اگر در آینده هم تصمیمی برای حذف کارت سوخت گرفته شود، این امر مستلزم اجرای کامل انتقال سهمیه به کارت بانکی و استفاده از سایر روش‌هاست که نیازمند مطالعات و بررسی‌های جدی و تکمیلی فنی ـ امنیتی است.

منبع: تسنیم

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه