اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بنیاد مسکن:

به خوش‌نشین‌ها وام مسکن روستایی نمی‌دهیم

به خوش‌نشین‌ها وام مسکن روستایی نمی‌دهیم
معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: به ساکنان روستاها یا افرادی که قصد مهاجرت معکوس از شهر به روستا به منظور فعالیت تولیدی را دارند ۴۰۰ میلیون تومان وام ساخت مسکن روستایی پرداخت می‌کنیم، اما به کسانی که شهرنشین یا به اصطلاح خوش‌نشین هستند و می‌خواهند در روستاها خانه دوم بسازند تسهیلات نمی‌دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید جودی اظهار کرد: بنیاد مسکن به منظور حمایت از دهک‌های پایین درآمدی ۱ تا ۴ و کسانی که آورده ۲۰ درصد ساخت و نوسازی مسکن را ندارند از حساب ۱۰۰ امام (ره) و نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام کمک می‌گیرد و به صورت بلاعوض در اختیار دهک‌های مذکور قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی دو تا سه سال گذشته حادثه بزرگی در کشور رخ نداده اما در حوادث کوچک حدود ۲۵ هزار واحد در روستاها و شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر آسیب دیده که خوشبختانه با حمایت دولت، وام و کمک بلاعوض به این واحدها پرداخت شده که واحدها تکمیل شده یا در حال ساخت است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن درباره آخرین وضعیت نوسازی واحدهای مسکونی گفت: از سال ۱۳۸۴ تاکنون از پنج میلیون و ۶۰۰ هزار واحد روستایی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد نوسازی شده است. این واحدها از لحاظ دیگر شاخص‌ها مثل بهداشت و کیفیت زندگی هم ارتقا پیدا کرده است.

جودی درباره سخت‌گیری و موانعی که بعضی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی ایجاد می‌کنند، گفت: به هر حال باید در نظر داشته باشیم که با تنگنای اقتصادی و مالی در کشور مواجهیم. با این حال در تعداد تسهیلات وام روستایی در سال گذشته ۳۵۰ هزار فقره بود که بنیاد مسکن ۳۳۰ هزار نفر را به بانک‌ها معرفی کرد.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن بیان کرد: ما روستا به روستا می‌گردیم تا مردم را برای نوسازی راضی کنیم و وام بگیرند. اما به افرادی که شهرنشین یا به اصطلاح خوش‌نشین هستند و می‌خواهند در روستاها خانه دوم بسازند تسهیلات ۵ درصد پرداخت نمی‌کنیم. اولویت با کسانی است که در روستا ساکن هستند و می‌خواهند کار تولیدی انجام دهند.

جوی تاکید کرد: ما در پرداخت وام مسکن روستایی همانند نهضت ملی مسکن یک سری شرایط داریم مثل فرم «ج» سبز، عدم استفاده از تسهیلات دولتی تاکنون، سابقه پنج ساله سکونت و متاهل بودن که حتما بررسی و کنترل می‌کنیم. بنابراین به کسانی که قبلا از امکانات دولتی استفاده کرده‌اند وام پرداخت نمی‌کنیم. اما درخصوص شرط سابقه پنج ساله سکونت چندان سختگیری نمی‌کنیم. به طور مثال برای کسی که از روستا به شهر مهاجرت کرده و الان قصد بازگشت به روستا را دارد تا کشاورزی یا کار تولیدی انجام دهد بررسی‌های لازم را صورت می‌دهیم و درخصوص سابقه سکونت سختگیری نمی‌کنیم و در این زمینه شرایط را برای متقاضیان تعدیل می‌کنیم.

وی افزود:  درخصوص آقایان مجرد نیز در طرح نهضت ملی مسکن محدودیت سنی حداقل ۴۵ سال سن وجود دارد اما ممکن است یک جوان روستایی باشد که برای ازدواج باید مسکن بسازد. ما در این قبیل موارد تحقیق، بررسی و کنترل لازم را انجام می‌دهیم و از این بابت با متقاضیان همکاری می‌کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه