logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس مجلس در دیدار رئیس جمهور کوبا

سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند

سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس جمهور کوبا تاکید کرد که رئیس مجلس در دیدار رئیس جمهور کوبا سیاست ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمدباقر قالیباف در جریان سفر دوره ای به آمریکای لاتین در دیدار با میگل ماریو دیاز کانل برمودز  گفت: در شرایط فعلی دنیا، اقدامات یکجانبه گرایانه از سوی آمریکا نسبت به همه کشورها صورت می گیرد که کشورها برای حفظ استقلال و آزادی خود باید با آن مقابله کنند.

وی با بیان این که «آمریکایی ها از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت می کنند» تاکید کرد که ما کشورهایی که مورد ظلم آمریکا واقع شده‌ایم باید امروز در کنار یکدیگر قرار بگیریم.

وی هم چنین با بیان این که «شانگهای، بریکس، اوراسیا و D8 حدود 50 درصد جمعیت جهان را دارند و 39 درصد اقتصاد دنیا را پوشش می دهند.» ادامه داد:  ما در روابط دوجانبه، منطقه ای و جهانی در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، امنیتی، دفاعی و...باید همکاری های نزدیکی داشته باشیم و رهبران کشورها نیز باید با دقت به این مسائل نگاه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی حاطرنشان کرد: امروز مسائل اقتصادی روی مسائل سیاسی و امنیتی سایه انداخته و استکبار جهانی به صورت خاص به دنبال فشار روی کشورهای مستقل از طریق اعمال تحریم و اقدام شناختی در رسانه ها برای تغییر اذهان جامعه است.

وی با اشاره به این که «اولویت نخست ما باید مسائل اقتصادی باشد» افزود: در سطح روابط دوجانبه، سند 2023 یک توافقنامه جامع بود که میان دو کشور به امضا رسید و مبنا و محور همکاری های دوجانبه از سوی دولت و مجلس ایران است.

وی تاکید کرد: رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط با کشورهایی است که مقابل آمریکا ایستاده اند؛ این کشورها چه از ما دور باشند و چه نزدیک اولویت ما هستند و این رویکرد رهبری معظم انقلاب است که تغییر هم نمی کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه