اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آینده همین نزدیکی‌هاست/ تحویل کالا توسط ربات‌های انسان‌نما

آینده همین نزدیکی‌هاست/ تحویل کالا توسط ربات‌های انسان‌نما
ربات‌های انسان‌نما قرار است همراه با ون‌های برقی ریویان به درِ خانه مشتریان برسند و به‌صورت مستقل بسته‌ها را تحویل دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آمازون به‌دنبال تغییر چشم‌انداز صنعت لجستیک است. این شرکت در حال توسعه نسل تازه‌ای از ربات‌های انسان‌نماست که قرار است همراه با ون‌های برقی ریویان به درِ خانه مشتریان برسند و به‌صورت مستقل بسته‌ها را تحویل دهند. این برنامه فعلاً در سطح تحقیقاتی پیش می‌رود اما می‌تواند آینده تحویل کالا را به‌کلی دگرگون کند.

شاید در آینده‌ای نه‌چندان دور، بسته‌هایی که از آمازون سفارش می‌دهید نه توسط انسان، بلکه با یک ربات انسان‌نما درب منزل‌تان تحویل داده شود. آمازون در حال توسعه نرم‌افزار هوش مصنوعی‌ است که به ربات‌ها امکان می‌دهد نقش مأموران تحویل بسته را ایفا کنند؛ این ربات‌ها در ون‌های برقی ساخت ریویان می‌نشینند و در مقصد، از خودرو پیاده می‌شوند و بسته‌ها را تحویل می‌دهند.

بر اساس گزارش‌های موجود آمازون به‌زودی آزمایش‌های میدانی این ربات‌ها را در یک مرکز تازه‌تأسیس آغاز خواهد کرد. این مرکز که در یکی از دفاتر آمازون در سان‌فرانسیسکو واقع شده، فضای داخلی‌ای در ابعاد یک کافه دارد و در آن، یک ون ریویان به‌صورت آزمایشی تعبیه شده است. هدف از این مرکز، آموزش ربات‌هایی است که بتوانند در پشت این خودروهای الکتریکی سوار شده و هنگام رسیدن به مقصد، به‌صورت خودکار از آن خارج شوند و بسته‌ها را به دست مشتری برسانند.

این تحول هم‌زمان با اعلام راه‌اندازی یک تیم تازه در آمازون صورت گرفته است. تیمی که مأمور توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی برای ربات‌هایی است که در مراکز لجستیک و توزیع آمازون فعالیت می‌کنند.

آمازون پیش از این نیز انواع مختلفی از ربات‌های خودکار را در انبارهای خود به‌کار گرفته بود، از جمله یک پروژه آزمایشی با ربات انسان‌نمای «Digit» محصول شرکت Agility Robotics؛ رباتی که در ابتدا برای نشستن در پشت خودروها و تحویل بسته‌ها طراحی شده بود و در حوزه‌های دیگر لجستیکی نیز کاربرد داشت. اکنون با احداث مرکز آموزشی جدید، آمازون گامی جدی‌تر برای تحقق همین چشم‌انداز برداشته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در این مرکز، انواع مختلفی از ربات‌های انسان‌نما مورد آزمایش قرار خواهند گرفت. در حال حاضر، صدها هزار نفر در سراسر جهان در عملیات تحویل بسته‌های آمازون مشارکت دارند. با این حال، خرید شرکت خودروی خودران Zoox در سال ۲۰۲۰ از سوی آمازون، نشان از تمایل این غول فناوری به خودکارسازی کامل فرآیند تحویل کالا، از انبار تا پشت در خانه‌ مشتری دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه