logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حضور فعال و موثر بانک ملی ایران در هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی

حضور فعال و موثر بانک ملی ایران در هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی
بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین ارائه کنندگان خدمات بازار پولی و امور بانکی کشور در هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) در تهران حضوری فعال و گسترده خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی بانک ملی ایران، هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بانک، بورس و بیمه) به عنوان بزرگترین رویداد مالی منطقه خاورمیانه به مدت چهار روز با حضور بانک ملی ایران و شرکت‌های تابعه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می کند.

 

در این دوره از نمایشگاه بانک ملی ایران به همراه شرکت های تابعه در راستای معرفی محصولات، خدمات و ارائه توانمندی ها و ظرفیت های متنوع خود از فردا یکشنبه 18 خرداد ماه تا روز چهارشنبه 21 خرداد در سالن 8 و 9 نمایشگاه‌های بین‌المللی غرفه 827 میزبان علاقمندان، فعالان عرصه صنعت مالی و بازار پولی خواهد بود.

 

بانک ملی ایران در کنار بانک ها، شرکت های بورسی و بیمه ای با مشارکت همه جانبه و حضور گسترده به مدت چهار روز برگزاری نمایشگاه، ضمن تعامل سازنده با فعالان عرصه صنعت مالی؛ آخرین خدمات و محصولات جدید، ظرفیت ها، دستاوردها و توانمندی‌های خود را برای توسعه روابط و همکاری های مشترک در حوزه های خدمات ارزی و ریالی با بنگاه های اقتصادی، موسسات و گروه های مالی و شرکت‌های سرمایه گذار حاضر در نمایشگاه به نمایش خواهد گذاشت و همچنین به ارائه مشاوره، ایده و محصول خود خواهد پرداخت. 

 

بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین تامین کنندگان مالی کشور، تمامی خدمات بانکی از جمله تامین مالی، رفع نیاز ارزی شرکت های حاضر، صدور انواع ضمانت نامه، گشایش اعتبار اسنادی ارزی و ریالی ، ابزارهای نوین زنجیره تامین (اوراق گام، برات الکترونیک) و سایر خدمات بانکی ، مالی و بورسی را ارائه می دهد.

 

لازم به ذکر است در غرفه بانک ملی ایران، شرکت های داده ورزی سداد، پرداخت الکترونیک سداد، فینوداد، صرافی بانک ملی ایران، کارگزاری بانک ملی ایران، گروه سرمایه گذاری مدار و پیشگامان پویا حضور داشته و خدمات و توانایی های این بخش ها معرفی می شوند.

 

گفتنی است، هفدهمین رویداد بین‌المللی صنعت مالی ایران(بورس، بانک و بیمه) با مشارکت گسترده بازیگران در بخش خصوصی و ارکان اقتصادی و نهادهای مالی بزرگ کشور از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه