اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فداحسین مالکی در گفتگو با دانا:

عملیات افشای اسناد سری صهیونیست‌ها هشداری جدی به دشمن بود/ تمام تحرکات صهیونیست‌ها را رصد می‌کنیم

عملیات افشای اسناد سری صهیونیست‌ها هشداری جدی به دشمن بود/ تمام تحرکات صهیونیست‌ها را رصد می‌کنیم
عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: عملیات افشای اسناد سری صهیونیست‌ها هشداری جدی به رژیم صهیونیستی بود تا مراقب رفتار و تحرکات خود در منطقه باشد.

فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، درباره عملیات اخیر وزارت اطلاعات در افشای اسناد سری رژیم صهیونیستی اظهار داشت: همان‌طور که وزیر اطلاعات، حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب، به آن اشاره کرد، اقدام متحورانه و هوشمندانه‌ای که توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در خصوص نفوذ به اسناد سری و به‌کلی سری رژیم صهیونیستی صورت گرفت، نمایانگر قدرت بالای اطلاعاتی کشورمان در سطح منطقه‌ای و حتی جهانی بود.

وی افزود: رژیم صهیونیستی پس از جنایات خونین اخیر در غزه، دچار نوعی توهم قدرت شده بود و تلاش داشت تا با ایجاد فضاسازی رسانه‌ای، توانمندی‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران را زیر سؤال ببرد؛ اما این عملیات دقیق و موفق نشان داد که اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نیروهای امنیتی کشور تا چه اندازه بالاست و توان رصد تمامی تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه را دارند.

مالکی تصریح کرد: در واقع می‌توان این رخداد را یک نبرد اطلاعاتی میان ایران و رژیم صهیونیستی دانست که به اذعان بسیاری از تحلیلگران غربی، این رژیم در آن دچار شکست اطلاعاتی سنگینی شده است. این موضوع حتی در رسانه‌های رسمی خود رژیم صهیونیستی نیز بازتاب داشته و مورد اعتراف قرار گرفته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تأکید کرد: این عملیات یک هشدار جدی به رژیم صهیونیستی بود تا مراقب رفتار و تحرکات خود در منطقه باشد، چرا که جمهوری اسلامی ایران با هوشیاری و بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیک، همه حرکات آنان را زیر نظر دارد. ما برای نیروهای فداکار و گمنام عرصه امنیتی کشورمان آرزوی موفقیت روزافزون داریم و امیدواریم این‌گونه اقدامات مقتدرانه همچنان ادامه یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه