logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

محیط‌ زیست باید در نظام حکمرانی ما نهادینه شود/ الگوی رفتاری امام راحل پرهیز از مصرف‌گرایی بود

محیط‌ زیست باید در نظام حکمرانی ما نهادینه شود/ الگوی رفتاری امام راحل پرهیز از مصرف‌گرایی بود
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تمام تلاش‌های من و همکارانم در سازمان حفاظت محیط زیست این است که نظام گفت وگو در حوزه محیط زیست تبیین و این مساله باید در نظام حکمرانی ما نیز نهادینه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شینا انصاری، امروز در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین، سید حسن خمینی در سالن اجتماعات تولیت حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) که به مناسبت هفته محیط زیست برگزار شد، اظهارکرد: الگوی رفتاری امام خمینی (ره) همواره پرهیز از اسراف و تاکید بر قناعت بود.

وی افزود: ما این نگاه را در آموزه‌های دینی و مذهبی هم داریم؛ نگاهی که تاکید می‌کند انسان مالک طبیعت نیست بلکه امانت‌دار آن است و باید در قبال آن مسئولیت‌پذیر باشد.

انصاری با اشاره به شهادت دو تن از محیط بانان متعهد سازمان در سال جاری اظهارکرد: در شرایطی که محیط بانان عزیز ما در نوک پیکان این حفاظت قرار دارند، ما نیازمند این هستیم تا نگاهی که انسان را در برابر طبیعت مسئول می‌داند و الگوهای رفتاری متناسب با محیط زیست دارد، اشاعه و ترویج پیدا کند.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد:  خوشبختانه در حوزه محیط زیست سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری را داریم و می‌توان با استناد به این سیاست‌ها و قوانین موضوعه و برنامه‌ای به اهداف خود در سازمان دست پیدا کنیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: ما در حوزه محیط‌ زیست موضوعات جدی داریم که حق‌آبه‌های تالاب‌ها و تامین انرژی پاک از جمله آن‌هاست و همه مسائل نشان می‌دهد که باید نگاه مسرفانه به طبیعت نداشته باشیم.

انصاری در ادامه گفت: رییس جمهوری توجه ویژه‌ای به مسائل محیط‌ زیست دارند و کشور ما در منطقه‌ای قرار دارد که در معرض آثار تغییراقلیم قرار دارد. خشکسالی و سیل دوروی سکه تغییر اقلیم هستند و پدیده‌های آب و هوایی و تغییر الگوی آن‌ها از تبعات این مساله است که ما با آن درگیر هستیم.

وی موضوع سازگاری و تاب‌آوری در برابر تغییر اقلیم را از جمله بحث‌های مهمی دانست که باید طی آن شهرها و سکونت‌گاه ‌های انسانی را تاب‌آور کنیم و اظهارکرد: در حوزه مختلف محیط زیست از جمله در زمینه گونه‌های در معرض خطر انقراض و آلودگی‌ها هم مشکلات جدی داریم و این موضوعات مورد غفلت جدی قرارگرفته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: محیط زیست باید در نظام حکمرانی ما نهادینه شود و تمام تلاش من و همکارانم در سازمان حفاظت محیط زیست این است که نظام گفت وگو در این حوزه تبیین شود و تلاش می‌کنیم جلب حداکثری همراهی دستگاه‌ها و جامعه را در این حوزه داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، انصاری در پایان با اشاره به اینکه اکنون محیط زیست به دغدغه آحاد مختلف جامعه تبدیل شده است، اظهار کرد: در طی این مسیر نیازمند توجه ویژه مراجع، بزرگان و گروه های مرجع در سطح جامعه به‌ویژه عالمان دینی هستیم و این باعث خرسندی ما است که از رهنمودهای شما بهره مند شویم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه