logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

پس از تشکیل قرارگاه‌ ویژه در دادسرای تهران؛

شناسایی یک تیم عملیاتی مهم رژیم صهیونیستی در تهران/ تشکیل پانزده پرونده قضایی برای عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی در دادسرای امنیت تهران

شناسایی یک تیم عملیاتی مهم رژیم صهیونیستی در تهران/ تشکیل پانزده پرونده قضایی برای عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی در دادسرای امنیت تهران
از ابتدای تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به کشورمان با تشکیل قرارگاه‌ ویژه در دادسرای تهران و با دستور مقام قضایی، ماموران گمنام امام زمان (عج) در نهادهای امنیتی و اطلاعاتی با رصدهای میدانی و انجام ماموریت‌های راهبردی موفق به شناسایی عناصر مرتبط با سرویس تروریستی رژیم صهوینیستی شده و در ۱۵ پرونده جداگانه ۲۸ متهم به دادسرای امنیت تهران معرفی کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از ابتدای تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به کشورمان با تشکیل قرارگاه‌ ویژه در دادسرای تهران و با دستور مقام قضایی، ماموران گمنام امام زمان (عج) در نهادهای امنیتی و اطلاعاتی با رصدهای میدانی و انجام ماموریت‌های راهبردی موفق به شناسایی عناصر مرتبط با سرویس تروریستی رژیم صهوینیستی شده و در ۱۵ پرونده جداگانه ۲۸ متهم به دادسرای امنیت تهران معرفی کرده‌اند.

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در ساعت‌های ابتدایی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک ایران در اطلاعیه‌ای از مردم خواست تا در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

در همین راستا روز گذشته فرمانده انتظامی شهرری اعلام کرد که در دو عملیات جداگانه در فشافویه ۲ نفر از عوامل داخلی موساد شناسایی و دستگیر شدند و از این افراد بیش از ۲۰۰ کیلوگرم موادِ منفجره و تجهیزات، ۲۳ فروند پهباد، لانچر و دستگاه هدایت و کنترلر به‌همراه یک خودرو نیسان کشف و ضبط شد.

علاوه بر این اقدام و سایر اقدامات مشابه در مسیر برخورد با عوامل سرویس‌های جاسوسی و نظامی دشمن طی روزهای گذشته ۲۸ متهم در ۱۵ پرونده قضایی از طرف ضابط به دادسرای امنیت تهران معرفی شدند.

در یکی از این پرونده‌ها که مهم‌ترین پرونده از گستردگی اقدامات محسوب می‌شود، ۴ متهم پرونده با عنوان اتهامی «همکاری با دول خارجی متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران» همکاری‌های گسترده‌ای را با سرویس‌های جاسوسی و نظامی رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ازجمله این همکاری‌ها می‌توان به ایجاد تشکیلاتی در یک خانه تیمی برای آموزش و تمرین کار با پهباد، نگهداری پهبادهای مختلف شناسایی و انتحاری، لانچرهای شلیک، آموزش به پرواز درآوردن پهباد تعیین مسیر رفت و برگشت آن، تعیین و تخمین بهترین مسیر برای انجام عملیات شناسایی و یا انتحاری به منظور بهره بردن در شرایط جنگی حاضر اشاره کرد.

این تشکیلات وابسته به رژیم صهیونیستی به عناصری که از طرف افسر به آن‌ها معرفی می‌شدند آموزش‌های فنی ارائه کرده و عناصر میدانی عملیاتی را با ارائه اطلاعات و ادوات برای عملیات‌ علیه اهداف مشخص تجهیز می‌کرده است.

علاوه بر این مورد در سایر موارد پرونده متهمین با یک یا چند عنوان از عناوین جرائم  کیفری شامل، عکسبرداری از استحکامات نظامی و اماکن ممنوعه، جاسوسی، تایید اقدامات رژیم صهیونیستی، اقدام تبلیغی و رسانه‌ای در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی، فروش سلاح شکاری بدون مجوز، نگهداری اسلحه و مهمات جنگی به صورت غیرمجاز و عضویت در جمعیت‌های معارض کشور با هدف برهم زدن امنیت به دادسرای امنیت تهران ارسال شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه