اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اعتراض رئیس شورای امنیت به رفتار سفیر رژیم صهیونیستی در توهین به نماینده ایران

اعتراض رئیس شورای امنیت به رفتار سفیر رژیم صهیونیستی در توهین به نماینده ایران
منابع رسانه‌ای از اعتراض رئیس دوره‌ای شورای امنیت نسبت به توهین سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به سفیر ایران در نشست شب گذشته این شورا پرده برداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«کارولین رودریگز بیرکت»، سفیر گویان که ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برای ماه ژوئن را بر عهده دارد در جریان نشست شب گذشته این شورا درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران به شدت نسبت به توهین دنی دانون، سفیر این رژیم به امیر سعید ایروانی، نماینده ایران در سازمان ملل اعتراض کرد.

طبق گزارش روزنامه القدس العربی، وی رفتار دنی دانون را بی‌احترامی و مصداق نقض عرف بین‌المللی و شورای امنیت ارزیابی کرد.

بیرکت گفت: می‌خواهم از این فرصت استفاده کرده و به همه تذکر دهم که این نشست رسمی است و ضروری است که همه به قوانین آن پایبند بوده و از زبان مناسب استفاده کنند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که سفیر رژیم صهیونیستی در طول سخنرانی خود در نشست با لحنی توهین آمیز نسبت به ایروانی صحبت کرد.

شورای امنیت سازمان ملل جمعه شب برای دومین بار به منظور بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران تشکیل جلسه داد.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نشست اضطراری شورای امنیت پیرامون شرارت‌های رژیم صهیونیستی که روز جمعه برگزار شد، حضور دبیرکل سازمان ملل در این نشست را گرامی داشت و از بیانیه مقدماتی وی سپاسگزاری کرد. همچنین از معاون دبیرکل، خانم دیکارلو، بابت ارائه گزارش ارزشمندش تشکر کرد. 

ایروانی در ادامه از الجزایر، پاکستان، چین و فدراسیون روسیه نیز به‌خاطر حمایت از برگزاری این نشست و محکومیت صریح آنان نسبت به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران قدردانی کرد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک اعلام کرد: عدم اقدام شورای امنیت در این مقطع حساس، مصداق بارز چشم‌پوشی از مسئولیت‌های بنیادین این شورا و خیانتی سنگین به اصول اساسی منشور ملل متحد خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه