اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سلیمی در گفتگو با دانا:

بستن تنگه هرمز به طور جدی در حال پیگیری است/مذاکره کنیم که به ایران تجاوز کنند؟

بستن تنگه هرمز به طور جدی در حال پیگیری است/مذاکره کنیم که به ایران تجاوز کنند؟
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران در حال مذاکره مورد تجاوز قرار گرفت اروپا چه پاسخی به این مسئله دارد.

علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه اعلام وصول طرح تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: نمی شود کشورهایی مانند رژیم صهیونیستی که عضو NPT نیستند سلاح هسته ای داشته باشند اما ما که عضو NPT بودیم و باید تضمین های این نهاد بین المللی برای استفاده صلح آمیز از فناوری هسته ای را داشته باشیم مورد هجوم قرار بگیریم.

وی با بیان اینکه حتما در این راستا تصمیمات جدی اخذ خواهیم کرد، ادامه داد: اجازه نمی دهیم دیگران زمین بازی را طراحی کنند و دیگران را مجبور کنند که براساس نقشه طراحی شده آنها بازی کنند.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه این خلاف شرافت ماست که اجازه بدهیم دیگران برایمان تصمیم گیری کنند، تاکید کرد: ما شرافت خود را رایگان به دست نیاوردیم که دیگرانی آن را به تاراج ببرند.

سلیمی در خصوص تنگه هرمز گفت: این مسئله به طور جدی در مجلس در حال پیگیری است، قطعا از تمام ابزارهایی که در اختیار داریم استفاده خواهیم کرد، مجازات سختی را به آمریکایی ها و فرزند نامشروع آن خواهیم داد.

سلیمی با اشاره به اینکه شرایطی که آمریکا و رژیم صهیونیستی به وجود آوردند فضای هرگونه مذاکره ای را بسته است، ادامه داد: ایرانی در حال گفتگو بود مورد تجاوز قرار گرفت، اروپا چه پاسخی به این مسئله دارد.

سلیمی با اشاره به اینکه قرار بود یکشنبه دور تازه مذاکرات در عمان برگزار شود اما جمعه دست به جنایت زدند، تاکید کرد: در چنین شرایطی موضوع مذاکرات چه چیزی می تواند باشد؟ آیا برای تجاوز به ایران می خواهند مذاکره کنیم؟

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه