اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند

ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که حملات اخیر واشنگتن به مراکز هسته‌ای برخلاف ادعای ترامپ، نتوانسته به بخش‌های کلیدی برنامه هسته‌ای ایران آسیب جدی وارد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا گزارش داد که ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا حاکی از آن است که حملات واشنگتن به تاسیسات هسته ای ایران به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور ناکام بوده و نتوانسته است به بخش های اصلی برنامه هسته ای ایران آسیب برساند.

شبکه سی ان ان وابسته به دموکرات ها و مخالفان ترامپ روز سه شنبه به وقت محلی گزارش داد که بر اساس ارزیابی اولیه اطلاعاتی ایالات متحده که چهار منبع مطلع از آن خبر داده‌اند، حملات نظامی آمریکا به سه تاسیسات هسته‌ای ایران (نطنز، فردو و اصفهان) نتوانسته‌اند بخش‌های اصلی برنامه هسته‌ای این کشور را نابود کنند و احتمالا تنها آن را برای چند ماه به تاخیر انداخته‌اند.

این ارزیابی، که پیش‌تر گزارش نشده بود، توسط آژانس اطلاعات دفاعی ایالات متحده (Defense Intelligence Agency) ــ نهاد اطلاعاتی وابسته به پنتاگون ــ تهیه شده است. به گفته یکی از منابع مطلع، این گزارش بر اساس ارزیابی خسارات جنگی انجام‌شده از سوی فرماندهی مرکزی ایالات متحده (US Central Command) پس از حملات هوایی آمریکا به ایران تدوین شده است.

تحلیل کامل از میزان خسارات وارده به این سایت‌ها و تاثیر حملات بر برنامه هسته‌ای ایران همچنان ادامه دارد. با این حال، یافته‌های اولیه با ادعاهای مکرر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که گفته بود حملات «تاسیسات غنی‌سازی ایران را به‌طور کامل نابود کرده‌اند» در تناقض است.

پیت هگزث، وزیر دفاع ایالات متحده نیز روز یکشنبه گفته بود که «جاه طلبی های هسته‌ای ایران از بین رفته است.»

سی ان ان افزود: دو نفر از منابع مطلع از این ارزیابی اعلام کردند که ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران از بین نرفته است. یکی از آن‌ها گفت که «سانتریفیوژها تا حد زیادی دست‌نخورده باقی مانده‌اند.»

او افزود: «ارزیابی آژانس اطلاعات دفاعی ایالات متحده (DIA) این است که آمریکا برنامه آن‌ها را نهایتاً فقط چند ماه به تاخیر انداخته است، نه بیشتر.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه