اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمایت رسانه داخلی ازجاسوس اسرائیل؟

حمایت رسانه داخلی ازجاسوس اسرائیل؟
یکی از روزنامه‌های ایران در مطلبی به کاهش پهنای باند واتساپ اعتراض کرده و این در حالی است که جاسوسی این پیام‌رسان بر همه مسجل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روزهای ابتدایی جنگ و بعد از ترور دانشمندان کشور و فرماندهان عالی رتبه نظامی، با بررسی‌های صورت گرفته توسط دستگاه‌های امنیتی و فرماندهی امنیت سایبری کشور، مسجل شد که دشمن از بسترهای مختلفی اقدام به موقعیت‌یابی این شهدای عزیز کرده است.

بررسی‌های امنیتی نشان می‌دهد که یکی از این بسترها برای موقعیت‌یابی فرماندهان و دانشمندان کشور جهت ترور، استفاده از پلتفرم‌های متا از جمله سکوی واتساپ بوده است؛ این سکو سال گذشته با پیشنهاد وزارت ارتباطات در شورای عالی فضای مجازی رفع فیلتر شده بود. آنطور که مراجع امنیتی گفته‌اند و در ایام جنگ هم اخبار مربوط به جاسوسی و موقعیت‌یابی واتساپ در رسانه‌ها منتشر شد، همراهی واتساپ با دشمن صهیونیستی در تهاجم به کشورمان قطعی است.

برهمین اساس، بسیاری از مردم و مسئولان کشور اقدام به حذف این نرم‌افزار از تلفن‌های همراه خود کردند تا مبادا ناخواسته به اهداف دشمن کمک کرده باشند.

حالا با گذشت چند روز از توقف جنگ، یکی از روزنامه‌ها با انتشار گزارشی نسبت به کاهش پهنای باند پلتفرم واتساپ اعتراض کرده و خواستار بازگشت پهنای باند این سکوی آمریکایی شده است. مشخص نیست که این رسانه براساس چه استدلالی در حمایت از عادی‌شدن وضعیت این سکو اقدام به تهیه گزارش کرده است.

جالب‌تر اینکه، متا رسماً اعلام کرده که با ارتش آمریکا همکاری مستقیم دارد و الگوریتم‌هایش را در اختیار ارتش آمریکا قرار داده است.

از سوی دیگر پشتیبانی نظامی، اطلاعاتی و امنیتی ارتش آمریکا دیگر امروز برای هیچ کس مخفی نیست و فقط در همین چند روز از توقف جنگ، آمریکایی‌ها بیش از ۱۵ هواپیما ترابری پر از مهمات و جنگ‌افزار به رژیم صهیونیستی ارسال کرده‌اند.

حالا سوال اینجاست، در حالی که همه مردم در یک اقدام همدلانه مقابل این سکو ایستاده‌اند و آن را جاسوس رژیم صهیونیستی می‌دانند، یک رسانه داخلی بر چه اساس از این سکوی آمریکایی حمایت تمام قد می‌کند؟

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه