logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تأکید رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت تصویب لایحه مدیریت یکپارچه شهری

تأکید رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت تصویب لایحه مدیریت یکپارچه شهری
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم تسریع در تصویب لایحه مدیریت یکپارچه شهری تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری، رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران در جریان سیصد و سی و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نقش پررنگ شهرداری در بحران‌های اخیر و حوادث گوناگون، بر لزوم تسریع در تصویب لایحه مدیریت یکپارچه شهری تأکید کرد.

وی در تذکری رسمی در صحن شورا اظهار داشت: «واقعیت این است که در بحران‌ها و حوادث مختلف، مردم بیشترین مراجعه و مطالبه خود را از شهرداری دارند؛ چرا که به سایر دستگاه‌ها دسترسی ندارند. حتی در روزهای عادی نیز، مردم مسائل و مشکلات متعددی همچون برق، آب، گاز، آموزش و پرورش، بیمه و تأمین اجتماعی را از شهرداری پیگیری می‌کنند، در حالی‌که این امور در حیطه مسئولیت‌های قانونی شهرداری نیست.»

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران افزود: «همین مسئله، ضرورت تحقق و اجرای مدیریت یکپارچه شهری را بیش از هر زمان دیگری نمایان کرده است. لایحه‌ای که هم‌اکنون در مجلس شورای اسلامی وجود دارد، اما متأسفانه طی سال‌های اخیر همواره مورد بی‌مهری قرار گرفته و پس از طرح در مجلس، به حاشیه رانده شده است.»

آقامیری با تأکید بر اهمیت توجه نمایندگان مجلس به این موضوع تصریح کرد: «امروز فرصت مناسبی است که این لایحه دوباره در مجلس شورای اسلامی مطرح و پیگیری شود. ضروری است که نمایندگان محترم مجلس، به ویژه نمایندگان تهران، در جلساتی که پیرامون مدیریت بحران و مسائل شهری برگزار می‌شود، تصمیمات و مصوبات خود را به‌صورت شفاف اعلام کنند.»

وی ادامه داد:«اتفاقات و تهدیدات ۱۲ روز گذشته که نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌ها و سازمان‌ها بود، به‌خوبی نشان داد که خلأ مدیریت یکپارچه شهری تا چه اندازه جدی است. قطعاً ضرورت دارد ، یک جلسه مشترک بین اعضای شورای شهر تهران و نمایندگان مجلس برگزار شود تا این موضوع مهم در دستور کار قرار گیرد و نمایندگان محترم مجلس نیز پیگیری‌های لازم را انجام دهند.»

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: «در شرایط خاص و بحرانی، نیاز به حضور یک نیروی اجرایی قوی در میدان بیش از پیش احساس می‌شود و به اذعان بسیاری از صاحب‌نظران، این نقش را در حال حاضر شهرداری ایفا می‌کند. اکنون زمان مناسبی برای تصویب لایحه مدیریت یکپارچه شهری و اجرای کامل آن است.»

در پایان این تذکر، حجت‌الاسلام دکتر سید محمد آقامیری از زحمات معاون امور هماهنگی مناطق شهرداری تهران قدردانی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه