اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل محیط زیست ایلام خبر داد؛

فاجعه زیست محیطی در دریاچه سد کرخه

فاجعه زیست محیطی در دریاچه سد کرخه
مدیرکل محیط زیست ایلام گفت: برخورد یک دستگاه لودر با لوله نفت‌گاز سبب آلودگی شدید سد دریاچه کرخه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از آبدانان نیوز، “غلامحسین کاظمی” مدیرکل محیط زیست ایلام اظهار داشت: برخورد یک دستگاه لودر با لوله نفت‌گاز در جنوب استان ایلام سبب آلودگی شدید سد دریاچه کرخه شد به طوری که بخش عمده‌ای از این سد را در بر گرفته است.
وی ادامه داد: بر اساس برآورد انجام شده تا کیلومتر50  استان خوزستان نیز این آلودگی نفوذ و آب دریاچه را به شدت آلوده کرده و سطح دریاچه نیز آتش گرفته است.
این مسئول اضافه کرد: به محض اطلاع این دستگاه اجرایی از این موضوع مراتب تحت رسیدگی جدی قرار گرفت و پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و به مراجع قضایی شهرستان آبدانان ارائه شده است. بخشی از این دریاچه در استان ایلام قرار داشته که مسئولیت رسیدگی به آلودگی سد کرخه در استان ایلام بر عهده این دستگاه اجرایی است.
کاظمی تصریح کرد: خسارت زیست محیطی شدیدی در منطقه حادث شده است و ماهیان این دریاچه دچار صدمات زیادی شده‌اند که مقامات قضایی شهرستان و استان ایلام در جریان این واقعه هستند.
مدیرکل محیط زیست ایلام گفت: بخشی از سد این دریاچه نیز در استان لرستان قرار داشته و بر اساس بررسی‌های صورت گرفته آن منطقه نیز آلوده شده و پرونده‌ای در این باره تشکیل شده است.
وی ادامه داد: مسئولان مرتبط در استان خوزستان از طریق شهرستان دزفول نیز پرونده‌ای در این رابطه تشکیل داده‌اند تا با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرد.
این مسئول اضافه کرد: با پیگیری‌های به عمل آمده اقدامات اولیه‌ای در ترمیم شکستگی لوله صورت گرفته و این روند استمرار دارد اما میزان ورود نفت‌گاز به دریاچه سد کرخه تا 60 کیلومتر آلودگی ایجاد و آبزیان را دچار خسارت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آبدانان نیوز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه