اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مقام آمریکایی:

ناو هواپیمابر وینسون منطقه را ترک می‌کند/توافق آمریکا و یمن پابرجاست

ناو هواپیمابر وینسون منطقه را ترک می‌کند/توافق آمریکا و یمن پابرجاست
یک مقام آمریکایی در اظهاراتی گفت که توافق ما با انصارالله یمن درباره آزادی حرکت کشتی‌های آمریکایی به رغم عملیات اخیر آنها همچنان پابرجا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود در گفتوگو با شبکه الجزیره افزود: در حملات اخیر حوثی‌ها (انصارالله) به کشتی‌های آمریکا حمله نشده بلکه کشتی‌های مرتبط با (رژیم) اسرائیل هدف قرار گرفته شده است.

وی تصریح کرد: ناو هواپیمابر وینسون در دو روز آینده از خاورمیانه خارج خواهد شد و ناو نیمتیز باقی خواهد ماند.

لازم به توضیح است، محمد البخیتی عضو شورای سیاسی جنبش «انصارالله» یمن پیش تر در سخنانی اعلام کرد که «هدف قرار دادن کشتی‌ها پیامی قوی به شرکت‌های کشتیرانی است مبنی بر اینکه ما در اعمال محاصره علیه اسرائیل جدی هستیم.»

البخیتی تأکید کرد که عملیات حمله به کشتی‌ها در چارچوب فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف تجاوز به غزه صورت می‌گیرد و این اقدامات ادامه خواهد داشت تا زمانی که حملات اسرائیل پایان یابد.

خبرگزاری رسمی عمان پیش تر به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد: پس از گفت وگوها و تماس‌های اخیر بین سلطنت عمان و آمریکا و مقامات مربوطه در صنعا، با هدف کاهش تنش‌ها، این تلاش‌ها منجر به توافق آتش‌بس بین دو طرف شد.

سخنگوی وزارت خارجه عمان افزود: در آینده، هیچ یک از طرفین، یکدیگر از جمله کشتی‌های آمریکایی در دریای سرخ و تنگه باب المندب را هدف قرار نخواهند داد و آزادی حمل و نقل دریایی و جریان روان کشتیرانی تجاری بین‌المللی را تضمین خواهند کرد.

سلطان نشین عمان ضمن قدردانی از هر دو طرف به خاطر رویکرد سازنده‌شان که منجر به این نتیجه مطلوب شد، ابراز امیدواری کرد که این اقدام منجر به پیشرفت بیشتر تعدادی از مسائل منطقه‌ای به سمت تحقق عدالت، صلح و رفاه برای همه شود.

پیشتر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با بیان این ادعا که حملات واشنگتن به یمن متوقف خواهد شد، گفت که قبل از سفرش به خاورمیانه، خبر مهمی را اعلام خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «حوثی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند. آنها نمی‌خواهند بجنگند و ما به این موضوع احترام خواهیم گذاشت و بمباران‌ها را متوقف خواهیم کرد و آنها تسلیم شده‌اند، اما مهمتر از آن، ما حرف آنها را که می‌گویند دیگر کشتی‌ها را منفجر نخواهند کرد، خواهیم پذیرفت.»

ترامپ در ادامه ادعاهایش افزود: «ما تازه از این موضوع مطلع شدیم. بنابراین فکر می‌کنم این امر خیلی مثبت است. من حرف آنها را می‌پذیرم و ما بمباران را متوقف خواهیم کرد که بلافاصله لازم‌الاجرا خواهد بود.»

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا و مشاور موقت امنیت ملی ترامپ نیز که در این دیدار حضور داشت، گفت: «حوثی‌ها گروهی هستند با سلاح‌های پیشرفته که کشتیرانی جهانی را تهدید می‌کردند و هدف ما این بود که این تهدید متوقف شود. اگر قرار است این تهدید متوقف شود، ما هم می‌توانیم عملیات را متوقف کنیم. بنابراین فکر می‌کنم این تحول مهمی است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه