اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر با رفتن امیررضا مخالف است؛

درستکار: معصومی به مشاورانش گوش ندهد؛ رضایت‌نامه امیررضا را نمی‌دهیم

درستکار: معصومی به مشاورانش گوش ندهد؛ رضایت‌نامه امیررضا را نمی‌دهیم
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: اخبار مهاجرت امیررضا معصومی در حد یک شوخی است و اگر در گذشته رضایتنامه برخی کشتی‌گیران داده شده آن ورزشکاران درجه چندم بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان پیرامون حواشی مربوط به امیررضا معصومی اظهار داشت: اخبار مهاجرت امیررضا معصومی در حد یک شوخی است و اگر در گذشته رضایتنامه برخی کشتی‌گیران داده شده آن ورزشکاران درجه چندم بودند و دبیر هم رضایت داد. قهرمانان ما پناهنده نشدند و تابعیت مضاعف گرفتند. علیرضا دبیر اعلام کرده که امیررضا معصومی مانند فرزندم است و اجازه رفتن به او نخواهد داد. دبیر نسبت به تمام کشتی‌گیران کشور این حس را دارد. قطعا امیررضا فرزند این خاک است و دبیر هم با رفتن او مخالف است.

وی در ادامه بیان داشت: قطعا مهاجرت امیررضا رخ نخواهد داد و من با فردین رفاقت دیرینه دارم. امیررضا در تیم بزرگسالان بوده و ما هم در رشد او تلاش کردیم و من حتی وی را به جام جهانی کشتی در آمریکا اعزام کردم. ما در گذشته رقابت‌های زیادی در یک وزن داشتیم. امیررضا پسر خوبی است اما مشاوران خوبی ندارد و بهترین نسخه برای معصومی مبارزه کردن است.

درستکار درباره حواشی داوری فینال جام تختی بین معصومی و امیرحسین زارع عنوان داشت: مساله داوری در حیطه من نیست. دبیر بعد از آن مسابقه (مبارزه امیررضا معصومی و امیرحسین زارع در فینال وزن ۱۲۵ کیلوگرم انتخابی تیم ملی) بلافاصله دستور بررسی داد و حتی فیلم برای کمیته داوران اتحادیه جهان ارسال شد و در نهایت رای هم تایید شد. رمز موفقیت امیررضا ماندن و جنگیدن است. من فردین و امیررضا را خیلی خوب می‌شناسم و نباید به مشاورهای غلط گوش دهیم.

وی در این رابطه تصریح داشت:  هیچ جایی وطن نمی‌شود؛ مگر ماگومد رمضانوف (آزادکار داغستانی‌الاصل که در وزن ۸۶ کیلوگرم بازی‌های المپیک پاریس برابر یزدانی به پیروزی رسید) با پرچم بلغارستان قهرمان المپیک نشد، بعد از آن چه شد از آن کشور رفت. در اردوی تیم ملی نظم و انضباط حرف اول را می‌زند و چند بار با امیررضا صحبت کردیم که بیاید و توضیح دهد تا شانس او در امیدهای جهان بالا برود. امیررضا و امیرحسین حتی در مسابقات خارج از کشور با هم رقابت داشتند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نهایتاً گفت: اگر امیررضا رضایتنامه نداشته باشد سه سال محروم است اما به مردم اطمینان می‌دهم که این اتفاق نخواهد افتاد. خیال مردم راحت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه