اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سیدسعید راد در گفتگو با دانا مطرح کرد:

نیمی از طلب گندم کاران پرداخت شد/ خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون عبور کرد

نیمی از طلب گندم کاران پرداخت شد/ خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون عبور کرد
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت خرید گندم از کشاورزان گفت: تاکنون ۱۱۵ هزار میلیارد تومان گندم از کشاورزان خریداری شده که حدود ۵۰ درصد آن به حساب آنان واریز شده است.

سیدسعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره آخرین وضعیت خرید گندم از کشاورزان گفت: تاکنون ۱۱۵ هزار میلیارد تومان گندم از کشاورزان خریداری شده که حدود ۵۰ درصد آن به حساب آنان واریز شده است. بقیه وجه‌ها نیز در حال تامین و پرداخت هستند.

 خوزستان امسال بیشترین گندم را فروخت

راد در ادامه گفت: استان خوزستان با خرید بیش از یک میلیون و چهارصد هزار تن گندم، در صدر خرید کشور قرار دارد. پس از آن استان‌های گلستان با ۵۹۰ هزار تن، فارس با ۵۰۵ هزار تن، کرمانشاه با ۴۳۵ هزار تن و خراسان رضوی با ۳۲۰ هزار تن در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

او افزود: با توجه به شرایط مناطق مختلف، خرید گندم در استان‌های سردسیر مثل کردستان، همدان، زنجان و آذربایجان غربی نیز آغاز شده و انتظار داریم خرید از این مناطق نسبت به سال قبل افزایش قابل توجهی داشته باشد.

۶ میلیون هکتار زیر کشت گندم، تولید ۱۰ تا ۱۱ میلیون تنی پیش‌بینی شده

راد درباره سطح زیر کشت و تولید گندم در سال زراعی جاری اظهار کرد: امسال حدود ۶ میلیون هکتار از اراضی کشور به کشت گندم اختصاص یافت. با توجه به شرایط آب و هوایی، پیش‌بینی می‌شود بین ۱۰ تا ۱۱ میلیون تن گندم در کشور تولید شود.

او ادامه داد: از این میزان، حدود ۸ میلیون تن به عنوان گندم تضمینی خریداری خواهد شد تا مطمئن شویم هیچ کشاورزی به دلیل نبود بازار فروش دچار مشکل نشود.

نرخ خرید تضمینی گندم چقدر است؟

نرخ خرید تضمینی گندم در سال جاری به این صورت تعیین شده است:

  • گندم معمولی: ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلوگرم
  • گندم دوروم: ۲۱ هزار تومان برای هر کیلوگرم

این نرخ‌ها از سوی دولت و با تصویب ستاد مدیریت گندم تعیین شده است تا کشاورزان اطمینان لازم برای فروش محصول خود داشته باشند.

راد همچنین گفت: سال گذشته ۱۲ میلیون تن گندم از ۸۱۴ هزار کشاورز خریداری شد که ارزش آن به ۲۱۱ هزار میلیارد تومان رسید. این گندم‌ها پس از خرید، تحت عملیات حمل و نقل، ذخیره‌سازی و تصفیه قرار گرفتند و در نهایت به آرد تبدیل و به نانوایان تحویل داده شدند.

وی تأکید کرد: این فرآیند به‌صورت کاملاً سازمان‌یافته و تحت نظارت است تا از هدررفت و سوءاستفاده جلوگیری شود.

خرید گندم با سرعت ادامه دارد

به گزارش راه دانا؛ با وجود شرایط نامساعد سیاسی و جنگی در کشور و همچنین همین شرای در آب و هوای کشور، دولت موفق شده است فرآیند خرید گندم از کشاورزان را به خوبی پیش ببرد. با توجه به اینکه نیمی از وجه گندمکاران پرداخت شده و بقیه نیز در دستور کار قرار گرفته است، این موضوع نشان می‌دهد دولت به تعهدات خود در قبال تولید داخلی و حمایت از کشاورزان پایبند است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه