logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بدون اشاره به خیانت به دیپلماسی؛

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: منتظریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد!

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: منتظریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد!
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «ایالات متحده انتظار دارد که ابتکار عمل برای از سرگیری مذاکرات در مورد برنامه هسته‌ای ایران از سوی تهران مطرح شود.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه در اظهاراتی ادعا کرد: «ایالات متحده انتظار دارد که ابتکار عمل برای از سرگیری مذاکرات در مورد برنامه هسته‌ای ایران از سوی تهران مطرح شود.»

طبق گزارش خبرگزاری روسی «تاس» او بدون اشاره به خیانت آمریکا به دیپلماسی و افتخار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به استفاده از مذاکرات به‌ عنوان «یک سیاست فریب برای حمله به ایران»، مدعی شد: «توپ در زمین ایران است و ترامپ از ایران انتظار دارد که مذاکرات را آغاز کند، زیرا این به نفع آن‌ها است.»

این ادعا درحالی است که مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند آمریکایی‌ها برای ازسرگیری گفت‌وگوها پیام داده‌اند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته است: باید این اطمینان حاصل شود که اگر مذاکراتی دوباره شروع شود توسط آمریکا و یا طرف‌های دیگری به جنگ کشیده نمی‌شود.

عراقچی همچنین تأکید کرده است که اقدام آمریکا خیانت آشکار به دیپلماسی بود.

همچنین دیگر مقامات ایران تأکید کرده‌اند که با توجه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران که در حین مذاکرات تهران و واشنگتن صورت گرفت، بی‌اعتمادی تهران به واشنگتن بسیار بیشتر از قبل شده است.

بروس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنگ اوکراین مدعی شد: «صبر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مورد حل و فصل بحران اوکراین بی‌حد و حصر نیست.»

بروس در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا از طرف روسیه نشانه‌ای مبنی بر «علاقه به یک راه‌حل دیپلماتیک» دریافت کرده است، گفت: «اظهارات رئیس جمهور ترامپ جامع‌ترین نشانه از این است که آیا او وضعیت را مثبت می‌بیند یا خیر و آیا از آنچه ولادیمیر پوتین انجام می‌دهد، راضی است یا خیر. البته، ما شنیده‌ایم که او ناراضی است. ترامپ از نحوه پیشرفت اوضاع تحت تأثیر قرار نگرفته است.»

به گفته او، اقدامات ترامپ و «تصمیم او برای ارائه سلاح‌های دفاعی اضافی به اوکراین» نشانه‌ای از این واقعیت است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا افزود: «همانطور که قبلاً گفته‌ام، او در حالی که یک دیپلمات است و همیشه نسبت به روش‌های دیپلماتیک خوش‌بین است، واقع‌بین نیز هست. با اقدامات جدید رئیس جمهور ترامپ علیه روسیه و ایران، جهان می‌بیند که او در حالی که مردی صبور است، حاضر نیست برای رسیدن به اهداف خود از دیدگاه خود کوتاه بیاید.»

در ۱۴ ژوئیه، ترامپ اعلام کرد که واشنگتن تصمیم گرفته است در صورت پرداخت هزینه چنین تجهیزاتی توسط اروپا، به انتقال سلاح و تجهیزات نظامی به کی‌یف ادامه دهد. ناتو این روند را هماهنگ خواهد کرد. همانطور که رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت، این تجهیزات شامل ۱۷ سامانه پاتریوت خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه