اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت تهران در گفتگو با تهران پرس عنوان کرد:

نقش کارکنان ادارات در پشتیبانی جنگ ۱۲ روزه

نقش کارکنان ادارات در پشتیبانی جنگ ۱۲ روزه
امام جمعه موقت تهران از حضور و پشتیبانی بی‌وقفه کارکنان ادارات در تأمین نیازهای کشور طی جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی تشکر کرد و گفت: کارکنان ادارات با وجود تهدیدات نظامی، وظایف خود را با دقت و سرعت انجام دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد به بازخوانی نقش حیاتی کارکنان ادارات در پشتیبانی از کشور طی جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخت و گفت: در آن ایام بحرانی، کارکنان ادارات با حضور مستمر و فداکارانه خود، چرخه خدمات عمومی و پشتیبانی از جبهه‌های مقاومت را حفظ کردند. ابوترابی‌فرد این تلاش‌ها را جلوه‌ای از تعهد ملی و انقلابی دانست.

وی توضیح داد: در طول این ۱۲ روز، کارکنان ادارات با وجود تهدیدات نظامی و فشارهای اقتصادی، وظایف خود را با دقت و سرعت انجام دادند. آن‌ها با مدیریت منابع، هماهنگی لجستیکی و حفظ خدمات عمومی، به پایداری کشور کمک کردند. 

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: این حضور بی‌وقفه مانع از اختلال در عملکرد نهادهای حیاتی شد و روحیه مقاومت را در جامعه تقویت کرد. ابوترابی‌فرد این روحیه را نمونه‌ای از مدیریت بحران مبتنی بر ایمان و مسئولیت‌پذیری توصیف کرد.

ابوترابی‌فرد با بیان اینکه اتحاد و همبستگی مردم و مسئولان در دوران جنگ 12 روزه واقعا ستودنی و ویژه بود،گفت: در ایام جنگ 12 روزه شاهد بودیم که کارکنان ادارات از هیچ تلاشی برای خدمت‌رسانی به مردم کوتاهی نکردند و همین امر در آن شرایط بحرانی، اثرگذار واقع شد.

وی تصریح کرد: کارکنان ادارات با ازخودگذشتگی، از تأمین اقلام ضروری تا حفظ زیرساخت‌های خدماتی، نقش کلیدی در عبور از بحران ایفا کردند. این تلاش‌ها نشان‌دهنده عمق همبستگی ملی بود. چنین الگویی می‌تواند در شرایط کنونی نیز برای مدیریت چالش‌های اقتصادی و اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد و به تقویت انسجام ملی کمک کند.

ابوترابی‌فرد در پایان خاطرنشان کرد: بازخوانی این حضور ارزشمند کارکنان در جنگ 12 روزه، ضرورت قدردانی از خدمات کارکنان ادارات و ترویج فرهنگ خدمت‌رسانی را نشان می‌دهد؛ اگر این روحیه مسئولیت‌پذیری و فداکاری در همه بخش‌های جامعه تقویت شود، می‌توانیم در برابر هر چالشی سربلند باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه