اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تقدیر معاون اول رئیس‌جمهور از نقش‌آفرینی بانک ملی ایران در حمایت از اقتصاد کشور

تقدیر معاون اول رئیس‌جمهور از نقش‌آفرینی بانک ملی ایران در حمایت از اقتصاد کشور
دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در جریان بازدید از شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به‌عنوان بازوی اجرایی بانک ملی ایران در بازار سرمایه، ضمن قدردانی از اقدامات و حمایت‌های مستمر این بانک، نقش بانک ملی ایران در تقویت اقتصاد و عبور کشور از بحران‌ها را برجسته دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی بانک ملی ایران، دکتر عارف با حضور در محل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و در جمع مدیران ارشد بانک ملی ایران و این مجموعه اقتصادی، اظهار داشت:

«مایه افتخار است که در جمع نخبگان و فعالان برجسته اقتصادی کشور و در یکی از گروه‌های پیشتاز و اثربخش در بازار سرمایه حضور دارم. مجموعه گروه توسعه ملی علی‌رغم تمامی فراز و فرودهای اقتصادی، عملکرد موفق و قابل‌تقدیری داشته و صمیمانه از تلاش‌ها و اقدامات ارزشمند صورت‌گرفته، به‌ویژه در مسیر تحقق راهبردهای اقتصاد کشور، تشکر می‌کنم.»

 

وی با اشاره به نقش تاریخی بانک ملی ایران در حمایت از اقتصاد کشور افزود:

«از همراهی‌ها و حمایت‌های مستمر بانک ملی ایران که در تمامی دوران‌ها، به‌ویژه در بزنگاه‌های حساس، حضوری مؤثر و فعال داشته، صمیمانه قدردانی می‌کنم و امیدواریم این حمایت‌ها، خصوصاً در مسیر رشد تولید و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور، تداوم یابد.»

 

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم تمرکز دولت بر وظایف حاکمیتی تصریح کرد: «یکی از سیاست‌های اصلی دولت از ابتدای فعالیت خود، کاهش تصدی‌گری و واگذاری بنگاه‌ها به بخش خصوصی واقعی بوده است. در این مسیر، شرکت‌های خصولتی نیز باید با ارتقاء بهره‌وری و اصلاح ساختار زیرمجموعه‌ها، زمینه واگذاری موفق و شفاف را فراهم کنند تا دولت بتواند صرفاً بر نقش نظارتی و سیاست‌گذاری متمرکز باشد.»

 

دکتر عارف همچنین با اشاره به عملکرد موفق نظام بانکی در مدیریت بحران جنگ دوازده‌روزه اخیر اظهار داشت: «در جریان جنگ تحمیلی اخیر، شبکه بانکی کشور به‌ویژه بانک ملی ایران با اقدامات مؤثر از جمله اعمال معافیت‌ها، ارائه تخفیف‌ها برای مشتریان، همراهی شایسته‌ای با مردم داشت که جای قدردانی دارد.»

 

وی در پایان با اشاره به آمادگی همه‌جانبه کشور در مواجهه با شرایط خاص گفت:

«تجربیات گذشته در حوزه‌های مختلف از جمله جنگ تحمیلی، به ما آموخت که برای مقابله با تهدیدها باید در حوزه‌های دفاعی، اجتماعی و اقتصادی به‌طور همزمان آماده باشیم. خوشبختانه با بسیج توانمندی‌های داخلی و برنامه‌ریزی دقیق، کمبودی در تأمین اقلام اساسی خانوارها مشاهده نشد و این موفقیت، حاصل تلاش شبانه‌روزی همه فعالان این حوزه بوده است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه