اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل شرکت ملی پست اعلام کرد؛

تحویل روزانه صدها هزار گذرنامه برای زائران اربعین/ آمادگی زیرساخت‌های ارتباطی در عراق

تحویل روزانه صدها هزار گذرنامه برای زائران اربعین/ آمادگی زیرساخت‌های ارتباطی در عراق
مدیرعامل شرکت ملی پست از آمادگی کامل این شرکت برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: از ابتدای محرم تاکنون، حدود ۳۷۵ هزار گذرنامه عادی و نزدیک به ۶۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای توزیع به شرکت ملی پست تحویل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد احمدی - معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست در برنامه رادیویی با اشاره به افزایش چشمگیر حجم فعالیت‌ها در روزهای منتهی به مراسم اربعین گفت: همکاران ما در شرکت ملی پست، با نیت نذر خدمت و عشق به امام حسین (ع) شبانه‌روز برای تحویل به‌موقع گذرنامه‌ها تلاش می‌کنند.

وی از راه‌اندازی مراکز تحویل حضوری برای زائرانی که با محدودیت زمانی مواجه‌اند خبر داد و افزود: در تهران، مرکز چهارسوی لشکر فعال شده و در استان‌های دیگر نیز چنین امکانی فراهم شده تا افرادی که برای سفر به عراق در روزهای آینده نیاز فوری به گذرنامه دارند، خدمات لازم را دریافت کنند.

معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از این گفت‌وگو، درباره آمادگی زیرساخت‌های ارتباطی در ایام اربعین گفت: وزارت ارتباطات، شرکت‌های تلفن همراه و سازمان‌های تابعه، با همکاری و هماهنگی سالانه با دولت عراق، زیرساخت های لازم برای ارتباطات پایدار را فراهم کرده‌اند. امسال نیز در پی سفر وزیر ارتباطات به عراق و گفت‌وگو با نهادهای تنظیم‌گر ارتباطات این کشور، خدمات تلفن همراه و اینترنت برای زائران بهبود یافته و نسبت به سال گذشته کیفیت بالاتری خواهد داشت.

احمدی در پایان ضمن آرزوی سفری آسان و ایمن برای تمامی زائران، از مردم خواست که با رعایت دستورالعمل‌ها و استفاده از خدمات الکترونیک، فرآیندها را تسهیل کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه