اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بررسی برنامه راهبردی فدراسیون آمادگی جسمانی در وزارت ورزش و جوانان

بررسی برنامه راهبردی فدراسیون آمادگی جسمانی در وزارت ورزش و جوانان
برنامه عملیاتی و راهبردی فدراسیون آمادگی جسمانی در وزارت ورزش و جوانان مورد بررسی قرار گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، وزارت ورزش و جوانان در ادامه نشست های کارشناسی خود با فدراسیون های ورزشی، امروز صبح ( یکشنبه 12 مرداد ماه) میزبان مسئولان فدراسیون آمادگی جسمانی بود. در این جلسه که با حضور وزیر ورزش و جوانان و مدیر دفتر نظارت و برنامه ریزی این وزارتخانه برگزار شد، برنامه عملیاتی و راهبردی این فدراسیون مورد بررسی قرار گرفت.

امضای تفاهم نامه با نیروهای مسلح، آموزش و پرورش، ورزش دانشگاهی و کارگری، برگزاری جشنواره های مختلف در سراسر کشور، استفاده هر چه بهتر از ظرفیت باشگاهها در توسعه ورزش همگانی و حضور460 هزار ورزشکار سازمان یافته در فدراسیون آمادگی جسمانی از جمله مواردی بود که احمد گواری، رییس فدراسیون آمادگی جسمانی در گزارش عملکرد و برنامه های پیش روی این فدراسیون تشریح کرد. همچنین جمعیت 90 درصدی بانوان در آمار ورزشکاران سازمان یافته فدراسیون آمادگی جسمانی، نکته مهمی بود که رییس این فدراسیون به آن اشاره کرد و یادآور شد که به دنبال راهکارهایی هستند تا جمعیت بیشتری از قشر مردان را سمت جامعه مخاطب این ورزش سوق دهند.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان نیز در جریان این جلسه به مسئولان و کارشناسان فدراسیون آمادگی جسمانی تاکید کرد که در بر خلاف سایر فدراسیون های که در حوزه مدال آوری حرکت می کنند، ماموریت پیچیده تر و بسیط تری در این حوزه دارند. وی ماموریت اصلی مسئولان این فدراسیون نه پیشرفت در مسیر قهرمانی بلکه افزایش و ارتقای کیفیت آمادگی جسمانی مردم و خانواده ها توصیف کرد.

وی از مسئولان مربوطه خواست حوزه سلامت و آمادگی جسمانی را با هوش مصنوعی تلفیق کنند تا از این طریق هر چه بهتر در جهت نشاط و سلامت و توسعه ورزش همگانی کام بردارند.

عملیاتی کردن تفاهم نامه ها و استفاده از ظرفیت پلتفرم های مجازی برای ارتباط مخاطب با مجموعه فعالیت های آمادگی جسمانی از دیگر مواردی بود که دنیامالی به آن ها اهتمام داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه