اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علیدوست:

مشمولان غایب اجازه خروج از کشور را ندارند

مشمولان غایب اجازه خروج از کشور را ندارند
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم اربعین حسینی برای مشمولان غیر غایب صادر می شود و مشمولان غایب حتی در صورت داشتن گذرنامه اجازه خروج از کشور را ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا در بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار کرد: در راستای ارائه تسهیلات خروج از کشور به مشمولان غیر غایب مشتاق به شرکت در مراسم اربعین حسینی، تاکنون حدود یکصد هزار مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب صادر شده است.

وی گفت: مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی برای مشمولان غیر غایب صادر می‌شود و مشمولان غایب حتی در صورت داشتن گذرنامه اجازه خروج از کشور ندارند و از مراجعه به پایانه‌های مرزی خودداری کنند.

سردار علیدوست بیان کرد: در راستای خدمات رسانی و رفع مشکلات احتمالی مشمولان متقاضی خروج از کشور برای سفر کربلای معلی در ایام اربعین حسینی، سازمان وظیفه عمومی با ایجاد گیت های وظیفه عمومی در مرزهای شلمچه، چذابه، تمرچین، باشماق، مهران و خسروی و استقرار همکاران وظیفه عمومی در مرزها، به صورت شبانه روزی آمادگی جهت رفع مشکلات احتمالی خروج از کشور مشمولان را دارد.

وی افزود: کلیه مشمولان غیر غایب دانش آموز، دانشجو، طلاب حوزه‌های علمیه دارای معافیت تحصیلی، دارندگان برگ آماده به خدمت بدون غیبت، مشمولانی که در مهلت معرفی هستند ولی هنوز برای اعزام به خدمت اقدام نکرده‌اند، دارندگان معافیت موقت بدون غیبت، مشمولان غیر غایبی که وضعیت معافیت سربازی آنان در حال رسیدگی می‌باشد و قصد زیارت عتبات عالیات را در ماه‌های محرم و صفر به ویژه اربعین حسینی را دارند، می‌توانند تا پایان ماه صفر به صورت اینترنتی و با مراجعه به سامانه سخا www.sakha.epolice.ir و بدون نیاز به سپردن وثیقه برای یک بار از مجوز خروج از کشور بهره مند شوند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی (سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه