اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تجمع کامیون داران سمنانی در اعتراض به دریافت کمیسیون های غیر قانونی توسط شرکت های باربری

تجمع کامیون داران سمنانی در اعتراض به دریافت کمیسیون های غیر قانونی توسط شرکت های باربری
امروز ظهر کامیون داران سمنان در اعتراض به دریافت کمیسیون های غیر قانونی توسط شرکت های باربری در مقابل استانداری سمنان تجمع کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرآت نیوز،امروز ظهر  برخی کامیون داران در مقابل استانداری سمنان در  اعتراض به  دریافت کمیسیون های غیر قانونی توسط باربری ها، عدم اعلام بار به پایانه های سمنانتوسط شرکت های حمل و نقل، نبود امکانات رفاهی مناسب در پایانه  تجمع کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت نیوز, مرآت نیوز,

, ,

, ,

 

,

علی قربان زاده یکی ازنمایندگان راننده های کامیون سمنان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی مرآت با اشاره به دریافت وجوه غیر قانونی توسط برخی شرکت های باربری، گفت: پایانه باربری حدود 800 عضو دارد ولی شرکت های باربری با دادن بار به راننده های غیر بومی با نرخی زیر تعرفه سبب بیکار شدن کامیون دارهای عضو پایانه شده اند.

, خبرنگار اجتماعی مرآت,

قربان زاده با اشاره به صافی کردن بار توسط برخی از باربری ها گفت: برخی شرکت های باربری، باری که هزینه حملش 500هزار تومان است توسط راننده بین راهی با هزینه 200هزار تومان جابه جا می کنند و همین امر سبب بیکار شدن راننده های بومی شده است.

,

, ,

وی با انتقاد از دادن مجوز برای ایجاد باربری در خارج از پایانه، تصریح کرد:اگر قرار به ایجاد اشتغال است چرا باربری ها با وجود فضای مناسب  پایانه در داخل خودپایانه مستقر نمی شوند.

,

این کامیون دار سمنانی به نبود  نظارت کافی در خصوص حمل بار توسط کامیون ها بدون بارنامه و مجوز اشاره کرد و افزود: کمبود بار در استان وجود ندارد بلکه مشکل اساسی دریافت کمیسیون های غیر قانونی و حمل بار با قیمت زیر نرخ مصوب است.

,

داوود فهندژ سعدی مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان نیز در گفتگو با خبرنگار مرآت درخواست رانندگان معترض را دریافت کمیسیون های غیر قانونی توسط برخی شرکت های باربری، ظلم برخی از این شرکت ها به رانندگان با دریافت زیر میزی ها و کمیسیون های اضافه  اعلام کرد و گفت: این کمیسیون های غیر قانونی وجود دارد و ما از انجمن کامیون دارها 3ماه قبل خواستیم تا مستندات خود را در این خصوص ارائه کنند تا ما بتوانیم برخورد قانونی با این مسئله داشته باشیم ولی تا کنون هیچ مستنداتی از سوی اتحادیه به ما داده نشده است و ما حجت را بر صحبت انجمن صنفی می گذاریم.

,

, ,

وی افزود: تخلف برخی شرکت ها را در این خصوص تائید می کنم ولی مستند سازی در این خصوص نداریم.

, وی افزود: تخلف برخی شرکت ها را در این خصوص تائید می کنم ولی مستند سازی در این خصوص نداریم.,

 مدیر کل حمل و نقل و پایانه ها با اشاره به کمبود بار در استان، خاطر نشان کرد:برخی جریانات از این موضوع غوغاسالاری می کند

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه