logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

شرایط و ممنوعیت‌های واردات خودرو به سرزمین اصلی اعلام شد

شرایط و ممنوعیت‌های واردات خودرو به سرزمین اصلی اعلام شد
یک مقام مسئول گفت: مطابق آئین‌نامه واردات خودرو، در حال حاضر واردات خودروهای با حجم موتور تا ۲۵۰۰ سی‌سی، به شرط آن‌که ساخت یا برند کشور آمریکا نباشد، مجاز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر خرمالی مدیر گمرک، بازرگانی و توسعه صادرات دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به ابلاغیه مورخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ این دبیرخانه به مناطق آزاد تجاری-صنعتی کشور درباره اعلام ضوابط نحوه واردات خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد به سرزمین اصلی و اخذ پلاک ملی، گفت: بر اساس مقررات، واردکننده شخصی است که قصد وارد کردن و ترخیص خودرو از مناطق آزاد به سرزمین اصلی را داشته و برای آن پلاک ملی دریافت کند. این فرد باید مالک خودرو باشد و اسناد مالکیت به نام او ثبت شده باشد.

وی ادامه داد: متقاضیان پلاک ملی خودرو باید ابتدا در سامانه ثبت آماری مناطق آزاد نسبت به اخذ «کد شیما» ویژه پلاک ملی خودرو اقدام کنند. این کد که با کد شیمای فعالان اقتصادی مناطق که دارای مجوز فعالیت هستند تفاوت دارد، تنها یک بار به متقاضی تخصیص می‌یابد و صرفاً برای همین موضوع کاربرد خواهد داشت.

مدیر گمرک، بازرگانی و توسعه صادرات دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: مطابق آئین‌نامه واردات خودرو، در حال حاضر واردات خودروهای با حجم موتور تا ۲۵۰۰ سی‌سی، به شرط آن‌که ساخت یا برند کشور آمریکا نباشد، مجاز است. همچنین واردات برندهای لامبورگینی، فراری، پورشه، هامر، مازراتی و بوگاتی ممنوع اعلام شده است.

خرمالی یادآور شد: هر فردی که مالک یک دستگاه خودرو باشد، می‌تواند نسبت به واردات آن اقدام کند و برای این کار نیازی به داشتن یا ارائه کارت بازرگانی وجود ندارد.

وی با اشاره به محل تأمین ارز این خودروها اظهار کرد: طبق ضوابط، ثبت سفارش یا ثبت آماری‌های این مصوبه از محل بند (۹) ماده (۳۸) آئین‌نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات به صورت بدون انتقال ارز و همچنین ماده (۹) مصوبه شماره ۱۴۰۲۶۶۵۳۸/ ت ۶۱۶۸۷ ه مورخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳ هیئت وزیران تعیین شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه