logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حماس: اگر چراغ سبز آمریکا به نتانیاهو نبود، جنایات اشغالگران ادامه نمی‌یافت

حماس: اگر چراغ سبز آمریکا به نتانیاهو نبود، جنایات اشغالگران ادامه نمی‌یافت
جنبش حماس تأکید کرد که اگر چراغ سبز دولت آمریکا به نتانیاهوی جنایتکار جنگی نبود، جنایات اشغالگران صهیونیستی بیش از ۲۲ ماه ادامه نمی‌یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس روز شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که از حدود یک هفته پیش، دشمن جنایتکار صهیونیستی، حمله‌ای مداوم را به مناطق شرقی و جنوبی شهر غزه، به ویژه در محله «الزیتون» آغاز کرده است.

به گفته این جنبش در این حملات، جنگنده‌ها، توپخانه و پهپادهای انتحاری به تخریب سیستماتیک این محله مسکونی دست زده‌ که بخشی از جنگ وحشیانه نسل‌کشی و طرح جنایتکارانه‌ای با هدف نابودی نوار غزه و تمام آثار و عوامل تداوم زندگی در این منطقه است.

این جنبش همچنین خاطرنشان کرده است که جنایاتی که دولت تروریست نتانیاهو در نوار غزه مرتکب می‌شود، در مقابل دیدگان تمام جهان و با اصرار و اعلام قبلی اجرا می‌شود.

حماس اعلام کرد: سخنان مکرر نتانیاهو درباره حمله درسدن (مرکز ایالت زاکسن آلمان که در جنگ جهانی دوم، هدف تخریب گسترده نیروی هوایی آمریکا و انگلیس قرار گرفت)، که ترجمه عملی جنایات ارتش تروریستی او بر روی زمین از طریق بمباران مستمر، قتل عام، و کشتار و آواره کردن ساکنان جنوب غزه بوده، تأیید می‌کند که با فصل جدید و وحشیانه‌تری از نقض حقوق غیر نظامیان بی‌گناه و زیرساخت‌ها روبرو هستیم.

حماس تأکید کرد که اگر چراغ سبز دولت آمریکا به نتانیاهوی جنایتکار جنگی نبود، جنایات اشغالگران صهیونیستی بیش از ۲۲ ماه ادامه نمی‌یافت و این دولت باید سیاست‌های خود را که آن را به شریک واقعی در جنگی نسل‌کشی تبدیل کرده، بازنگری کند؛ جنگی که به گفته حماس تاریخ عاملان آن را نخواهد بخشید.

این جنبش همچنین از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل و نهادهای آن و کشورهای عربی و اسلامی خواسته است که از لاک سکوت خارج شده و برای توقف جنایت اشغالگری فاشیستی که در شهر غزه و کل نوار غزه با هدف تحقق رویای «اسرائیل بزرگ» مرتکب می‌شود، اقدام کنند.

در پایان، حماس ملت‌های عربی و اسلامی و ملت‌های جهان آزاد رسانده را مورد خطاب قرار داد و از آن‌ها خواست در دفاع از غزه قیام کنند، با جنایات و قتل عام‌های اشغالگران علیه غیر نظامیان بی‌گناه مخالفت کرده و به خیابان‌ها و میادین بیایند و بیشترین فشار را برای توقف جنگ نسل‌کشی مداوم در این نوار اعمال کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه