logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بوچیای بین المللی قزاقستان| کسب 5 مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران ایران/ هت تریک طلا

بوچیای بین المللی قزاقستان| کسب 5 مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران ایران/ هت تریک طلا
در رقابتهای بوچیای بین المللی قزاقستان 5 مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران ایران بدست آمد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، رقابتهای بوچیای بین المللی قزاقستان با درخشش ورزشکاران ایران همراه شد.

حسین اسماعیلی در مسابقات بین‌المللی قزاقستان موفق شد نخستین مدال طلای کاروان ایران را کسب کند.این ورزشکار کشورمان در بخش انفرادی کلاس BC4 با نمایشی مقتدرانه، حریفی از کشور میزبان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت. این مدال، اولین نشان ایران در این رقابت‌ها به شمار می‌رود.

موسی رئوفیان در ادامه رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان موفق شد دومین مدال طلای کاروان ایران را کسب کند. این ورزشکار کشورمان در فینال رقابت‌های انفرادی کلاس BC2، حریفی از کشور ازبکستان را با نتيجه ۳ بر ۲ شکست داد و بر سکوی نخست ایستاد. این پیروزی، دومین مدال طلای ایران در این مسابقات محسوب می‌شود.

دلارامی نقره‌ای شد، غایبی برنز گرفت

ملی‌پوشان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی بوچیای قزاقستان خوش درخشیدند. فرزانه دلارامی و ندا غایبی موفق به کسب مدال‌های نقره و برنز شدند؛ این در حالی است که پیش از آن، سه نماینده دیگر کشورمان با کسب مدال طلا، پرچم ایران را در سکوی افتخار به اهتزاز درآورده بودند.

فرزانه دلارامی ملی پوش کشورمان در کلاس BC1 در پایان مرحله گروهی مقابل حریفی از کشور میزبان به برتری رسید اما به دلیل اختلاف امتیاز در جدول در جایگاه دوم ایستاد و موفق به کسب مدال نقره شد. ندا غایبی دیگر نماینده کشورمان در همین کلاس با نتیجه ۱۳ بر صفر برابر حریفی از ازبکستان به پیروزی رسید و موفق به کسب مدال برنز شد.

هت‌تریک طلای ایران؛ قهرمانی مریم ملکی فلاح

مریم ملکی فلاح سومین مدال طلای تیم ملی بوچیای ایران را در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان به‌دست آورد.

این بانوی کشورمان در فینال رقابت‌های انفرادی کلاس BC4 با نمایش فوق‌العاده و اراده‌ای راسخ، حریف خود از کره جنوبی را با نتیجه ۷ بر ۱ شکست داد و بر سکوی نخست ایستاد.

این پیروزی درخشان سومین مدال طلای ایران در این رقابت‌ها محسوب می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه