اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علیرضا قربانی با «ایرانم» بازگشت/ کنسرت ۳ شب دیگر تمدید شد

علیرضا قربانی با «ایرانم» بازگشت/ کنسرت ۳ شب دیگر تمدید شد
نخستین اجرای دور جدید کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی برگزار و این کنسرت برای ۳ شب دیگر تمدید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نخستین شب دور جدید تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در تهران، شب گذشته دوشنبه سوم شهریور ۱۴۰۴ در فضای باز مجموعه آزادی تهران برگزار شد.

علیرضا قربانی در ابتدای این کنسرت قطعه «نیست شو» با شعری از مولانا و آهنگسازی حسام ناصری و سپس قطعات «بوی گیسو» با شعری از واقف لاهوری و آهنگسازی حسام ناصری و «هم گناه» با شعری از حسین غیاثی و آهنگسازی علیرضا افکاری را اجرا کرد.

او در ادامه قطعه «۱۱ ماه و ۲۹ روز و چند هزار ساعت» با شعری از احسان افشاری و آهنگسازی محمد زرنوش را به یاد همسرش درگذشته‌اش و برای نخستین بار به صورت زنده اجرا کرد و پس از آن قطعات «خیال خوش» با شعری از حسین غیاثی و آهنگسازی علیرضا افکاری و «شیدا» با شعری از غلامرضا طریقی و آهنگسازی حسام ناصری را تقدیم حاضران کرد.

پس از آن علیرضا قربانی گفت: امیدوارم همه شما خانم‌ها، آقایان و سروران گرامی خوب باشید. از طرف دوستانم و هنرمندان گرامی روی صحنه که سازهای مختلفی را با مدیریت حسام ناصری عزیز می‌نوازند، خدمت تک تک شما عزیزان خیر مقدم عرض می‌کنم و از پروردگارمان سپاسگزارم که میسر کرد تا با پیگیری‌های شبانه‌روزی شرایطی فراهم شود که بتوانیم مجدد در خدمت شما باشیم و قدم رو چشم‌های ما بگذارید.

این خواننده موسیقی ایرانی ادامه داد: به دلیل شروع جنگ مجبور شدیم تعداد زیادی از اجراها در خردادماه را کنسل کنیم و شرمنده تک تک آن عزیزانی شدیم که قرار بود میزبان آن‌ها باشیم و البته خوشحالیم که بار دیگر کنار شما هستیم.

قربانی بیان کرد: قطعات مختلفی را برایتان اجرا کردیم که آهنگسازی و تنظیم اغلب آنها کار حسام ناصری است. چند قطعه با آهنگسازی علیرضا افکاری عزیز داریم که جایشان در بین ما خالیست‌ و یکی از این قطعات را برای اولین بار اجرا کردیم. 

وی افزود: اثری که الان می‌خواهیم اجرا کنیم قطعه‌ایست که ساختار و حال و هوای ساز و آواز دارد. این کار در ایام کرونا به اتفاق جناب ناصری آهنگسازی شد. در این قطعه ابیات مختلفی از هوشنگ ابتهاج، استاد سایه انتخاب کردیم که نکته مهم آن بداهه‌خوانی و بداهه‌نوازیست و حس و حالی که ما از شما می‌گیریم. به اتفاق دوستانم بر اساس بداهه و حسی که داریم قطعه «هنوز عشق تو» را برای شما اجرا می‌کنیم با ابیات یا اشعاری از هوشنگ ابتهاج.

سپس قربانی قطعه «هنوز عشق تو» در دستگاه ماهور با شعری از هوشنگ ابتهاج و آهنگسازی حسام ناصری را خواند و پس از آن قطعه بی‌کلام شوشتری توسط نوازندگان به اجرا در آمد. 

در ادامه و پس از تشویق طولانی اعضای گروه ارکستر توسط حاضران، قطعه «مست عشق» با شعری از مولانا و آهنگسازی حسام ناصری، «مرا ببخش» با شعری از حسین غیاثی و آهنگسازی حسام ناصری، «بی گناه» با شعری از حسین غیاثی و آهنگسازی علیرضا افکاری، «در زلف تو آویزم» با شعری از امیرخسرو دهلوی و آهنگسازی حسام ناصری، «پل» با شعری از احمد امیرخلیلی و آهنگسازی حسام ناصری و «پرواز قوها» با شعری از حسین غیاثی و آهنگسازی علیرضا افکاری اجرا شد.

علیرضا قربانی پیش از اجرای آخرین قطعه این کنسرت گفت: دست تک تک شما را برادرانه می‌بوسم. سپاسگزار همه محبت‌های شما هستم و بدون ذره‌ای اغراق امیدوارم لایق باشیم که به اتفاق همه موزیسین‌ها برای مردم و فرهنگ سرزمینمان کارهایی در خور تولید کنیم. 

وی اظهار کرد: قطعه آخری که می‌خواهیم برایتان اجرا کنیم اثری است که هر زمان در هر جا اجرا کردیم مورد لطف و محبت هم‌میهنانمان قرار گرفتیم. آنچه امروز نیاز داریم انسجام و همدلی است و از شما خواهش می‌کنم با تمام وجودتان با ما بخوانید «روزگار غریب» را.

تمدید اجراها

کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در فضای باز مجموعه آزادی تهران برای ۳ شب دیگر ۸، ۱۰ و ۱۱ شهریور تمدید شد. بلیت‌فروشی از ساعت ۲۰ امروز سه‌شنبه در سامانه ایران تیک به نشانی www.irantic.com آغاز می‌شود.

تور کنسرت «ایرانم» در خرداد و تیر ۱۴۰۴ به مدت ۱۳ شب در فضای باز مجموعه آزادی تهران با ظرفیت بیش از ۷۵۰۰ نفر برگزار شد که به دلیل آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه متوقف شد.

مجموعه این کنسرت‌ها به تهیه‌کنندگی محسن خباز توسط موسسه فرهنگی هنری شهرآفتاب و آهنگ اشتیاق و با حمایت توبانک، شعبه مجازی بانک گردشگری به اجرا درمی‌آید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه