اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عرب‌انصاری در گفتگو با دانا:

جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه غزه سناریوی از پیش تدوین‌شده است/ امروز شاهد بیداری ملت‌ها هستیم

جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه غزه سناریوی از پیش تدوین‌شده است/ امروز شاهد بیداری ملت‌ها هستیم
معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: حوادث و حملات علیه غزه اتفاقی نیست، بلکه بخشی از یک سناریوی از پیش تدوین شده است که هم‌اکنون در حال اجراست.

حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری، معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، درباره وضعیت انسانی غزه و راهکارهای بین‌المللی حمایت از مردم مظلوم فلسطین اظهار داشت: مسیر طی‌شده تاکنون، به لطف خدا، مسیر کاملاً منطقی و درستی بوده است. روزگاری هیچ‌کس از فلسطین و مردم فلسطین دفاع نمی‌کرد، جز جمهوری اسلامی ایران و تعداد معدودی تریبون محدود؛ اما امروز خدا را شکر ملت‌ها و نهادهای مردمی در سراسر قاره‌های جهان به پا خاسته‌اند. آنان هم از مردم غزه حمایت می‌کنند و هم جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را که شامل نسل‌کشی، کودک‌کشی و آدم‌کشی است، محکوم می‌نمایند.

وی افزود: معنای این واقعیت آن است که امروز شاهد بیداری ملت‌ها هستیم، به‌ویژه بیداری نخبگان در مراکز دانشگاهی جهان که با صراحت جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم و در کنار مردم غزه ایستاده‌اند. 

وی بیان کرد: افتخار ما این است که از همان روزهای آغازین، به ابتکار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، روز جهانی قدس اعلام شد و این روز توانست پرچم مبارزه با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین را در سطح جهانی برافرازد.

عرب‌انصاری ادامه داد: این مسیر بعدها در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شکل «ستاد قدس و انتفاضه» فعال‌تر و گسترده‌تر شد. همچنین پیوند ما با جریان مقاومت و حضور پرقدرت جبهه مقاومت در منطقه موجب گردید این حرکت مردمی و آرمانی به یک موج جهانی تبدیل شود و شعاع گسترده‌تری پیدا کند.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: راهکار امروز این است که نقشه‌ها و برنامه‌های آمریکا را که سال‌ها پیش در کتاب‌ها و اسناد خود منتشر کرده و درباره جنایت‌هایی که اکنون مرتکب می‌شوند از قبل تدوین نموده‌اند، برای مردم جهان بازگو کنیم. 

وی در پایان با اشاره به اینکه این حوادث و حملات اتفاقی نیست، بلکه بخشی از یک سناریوی از پیش تدوین شده است که هم‌اکنون در حال اجراست، خاطر نشان کرد: آگاه‌سازی ملت‌ها نسبت به این واقعیت‌ها، آنان را در کنار ملت فلسطین قرار خواهد داد؛ چنان‌که امروز شاهد حضور نخبگان و به‌تدریج اقشار مختلف مردم دنیا در این مسیر هستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه