logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تبیین برنامه‌های مشترک معاونت امورهنری و بنیاد ملی پویانمایی در حوزه کودک و نوجوان

تبیین برنامه‌های مشترک معاونت امورهنری و بنیاد ملی پویانمایی در حوزه کودک و نوجوان
مدیران معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه مشترکی که با برخی از مدیران بنیاد ملی پویا نمایی ایران برگزار شد بر ضرورت گسترش تعاملات این دو مجموعه تاکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیران معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه مشترکی که با برخی از مدیران بنیاد ملی پویانمایی ایران برگزار شد بر ضرورت گسترش تعاملات این دو مجموعه به ویژه در حوزه گروه سنی کودک و نوجوان تاکید کردند.

احمد حسین فتایی مشاور اجرایی معاونت امورهنری ضمن قدردانی از فعالیت‌های انجام گرفته در بنیاد ملی پویانمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: بی تردید هنر پویانمایی می‌تواند در جهت هدایت فکری نسل کودک و نوجوان کشور به سمت حضور در فعالیت‌های هنری از جمله تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی نقش موثری ایفا کند. در این مسیر بنده و مدیران مجموعه‌های مختلف معاونت امورهنری آماده هرگونه همراهی و تعامل با بنیاد ملی پویانمایی هستیم تا بتوانیم در این عرصه به فعالیت‌های اجرایی مشترک برسیم.

وی ادامه داد: طی هفته‌های گذشته در معاونت امورهنری مشغول احصا ظرفیت‌های بالقوه‌ای بودیم که بتوانیم پس از بررسی و ارائه طرح‌ها و برنامه‌های اجرایی، تفاهم‌نامه‌ای را آماده و ضمن انعقاد و امضای آن با بنیاد ملی پویانمایی شرایط جدیدی را برای معرفی و گسترش رشته‌های مختلف هنری در میان گروه سنی کودکان، نونهالان و نوجوانان فراهم سازیم.

ناصرجاهدنیا مدیرعامل بنیادملی پویا نمایی ایران هم ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترک ابراز امیدواری کرد تا در آینده‌ای نزدیک اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های مشترک توسط بنیاد ملی پویانمایی ایران و معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور کار دو مجموعه قرار گیرد.

بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی، رضا مردانی مدیرکل هنر‌های نمایشی و آیدین مهدی زاده مدیرکل هنر‌های تجسمی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله افرادی بودند که در این نشست مشترک حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه