اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۴ تنگه بهشتی نزدیک تهران؛ مقاصد تابستانی برای فرار از گرما

۴ تنگه بهشتی نزدیک تهران؛ مقاصد تابستانی برای فرار از گرما
در شهریورماه که هوا کمی رو به خنکی می رود،کماکان گرمی هوا هم احساس می شود سفر به تنگه های خوش آب و هوا می تواند بهترین گزینه برای تفریح های یک روزه باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهریورماه بهترین زمان سفر به تنگه‌های اطراف تهران است. تنگه‌‌هایی با طبیعت زیبا و حیرت انگیز که آب و هوایی ایده‌آل در  شهریور دارند.

وقت نداشتن بهانه مناسبی برای زدن به دل طبیعت و گشت و گذار در آن نیست. تنگه‌هایی در نزدیک تهران وجود دارد که رسیدن به آنها بین یک تا سه ساعت وقت شما را خواهد گرفت اما وقتی به آنجا برسید گویی به بهشت آمازون رسیده‌اید. با ما همراه شوید تا 4 تنگه زیبا و تماشایی در نزدیکی تهران را به شما معرفی کنیم؛

مکان‌هایی متفاوت و جدید برای سفر یک روزه.

1. تنگه واشی؛ فیروزکوه

در 157 کیلومتری تهران، یکی از زیباترین جاذبه‌های طبیعی استان تهران، تنگه واشی، واقع شده است. این منطقه در نزدیکی شهر فیروزکوه قرار دارد و یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در نزدیکی پایتخت به شمار می‌رود. تنگه واشی به ویژه در فصل بهار با هوای معتدل و طبیعت سرسبز خود، بهشتی برای طبیعت‌گردان است. در این فصل، دشت‌ها و کوهستان‌های اطراف پر از گل‌های رنگارنگ و گیاهان تازه می‌شود و رودخانه‌های جاری از دل تنگه، جلوه‌ای خاص به این منطقه می‌بخشند.

مسیر تنگه واشی از دو بخش اصلی تشکیل شده است؛ ابتدا باید از تنگه "واشی" عبور کنید، که در آن باید پیاده‌روی در رودخانه را تجربه کنید. پس از گذر از این بخش، به دشت ساواشی خواهید رسید که مکانی مناسب برای استراحت و لذت بردن از طبیعت بی‌نظیر این منطقه است. پس از دشت ساواشی، باید وارد تنگه دوم یعنی "تنگه سا" شوید، که کمی سنگلاخی و چالش‌برانگیز است. این تنگه‌ها به تدریج شما را به آبشار ساواشی می‌رسانند که با ارتفاع ۱۵ متر و حوضچه‌ای در پایین آن، یکی از زیباترین جلوه‌های طبیعی این منطقه به شمار می‌آید.

در طول مسیر، علاوه بر مناظر دیدنی و زیبای تنگه‌ها، می‌توانید آثار تاریخی نیز مشاهده کنید. یکی از این آثار کتیبه‌ای تاریخی است که به دوران قاجار تعلق دارد و تصویری از شکارگاه فتحعلی شاه را به تصویر کشیده است. این کتیبه با قدمتی حدود ۱۸۵ سال، در دل کوه‌ها قرار دارد و یکی از آثار شاخص این منطقه به شمار می‌رود.

تنگه واشی به دلیل ترکیب زیبایی‌های طبیعی و تاریخی، یکی از بهترین مقاصد برای یک سفر کوتاه و لذت‌بخش از تهران است. در فصل بهار، هوای معتدل و طبیعت بکر این منطقه، لحظات آرامش‌بخشی را برای شما فراهم می‌کند.

جدای از تنگه واشی روستای آن به قدری زیباست که در میان زیباترین ییلاق‌های اطراف تهران قرار می‌گیرد.

چگونه به تنگه واشی برویم؟

برای رسیدن به تنگه واشی، ابتدا باید از جاده فیروزکوه به سمت شرق تهران حرکت کنید. بعد از عبور از این جاده، به مسیر فرعی تنگه واشی خواهید رسید که به روستای جلیزجند منتهی می‌شود. پس از عبور از روستا و مزارع اطراف، باید پیاده‌روی کنید تا به آبشار ساواشی برسید. این مسیر حدود یک ساعت و نیم پیاده‌روی دارد و بهترین زمان برای سفر به تنگه واشی، به ویژه در فصل بهار است، زمانی که طبیعت در اوج زیبایی خود قرار دارد.

2. تنگه دار؛ مازندران

تنگ دار در حدود ۲۵۰ کیلومتری تهران  یکی از جاذبه‌های طبیعی بی‌نظیر نوشهر در استان مازندران است که در دل جنگل‌های سرسبز و نزدیکی روستای کوشکسرا واقع شده است. این منطقه به نام‌های مختلفی چون کشکسرا، خُشکه‌سرا و کوشک سرا شناخته می‌شود و با زیبایی‌های طبیعی خود، مقصدی جذاب برای طبیعت‌دوستان است.

این تنگه، با رودخانه کرکرود که از ارتفاعات منطقه سرچشمه می‌گیرد، به‌واسطه درختان بلند و سرسبز خود شناخته شده است. مسیر عبور از رودخانه چالشی هیجان‌انگیز برای علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی ایجاد می‌کند. در برخی بخش‌ها، عمق آب به حدی است که به سینه شما می‌رسد و به همین دلیل توصیه می‌شود که گروهی به این منطقه سفر کنید.

در طول مسیر، حوضچه‌های طبیعی برای شنا و شیرجه زدن وجود دارد و جنگل‌های انبوه و سرسبز به شما این امکان را می‌دهند که در زیر سایه درختان حرکت کنید. صخره‌های پوشیده از خزه و گیاهان پیچک، فضایی شگفت‌انگیز را ایجاد کرده‌اند که شما را مجذوب خود می‌کند.

چگونه به تنگ دار برویم؟

برای رسیدن به این تنگه، از جاده چالوس به سمت نوشهر حرکت کرده و در دوراهی نوشهر، به سمت روستای کوشکسرا بروید. پس از رسیدن به کوشکسرا، از جاده خاکی وارد شوید و در نهایت به پل رودخانه کرکرود برسید. در اینجا باید خودروی خود را پارک کرده و بقیه مسیر را پیاده طی کنید.

3. تنگه نارنج بن؛ مازندران

تنگه نارنج بن یکی از زیباترین مناطق ییلاقی مازندران است که در فصل بهار به اوج زیبایی خود می‌رسد. این تنگه با طبیعت سرسبز، آبشارهای زیبا و چشمه‌های طبیعی، مقصدی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی است.

در فصل بهار، هوای معتدل و طبیعت سرسبز آن، جذابیت خاصی دارد و مسیرهای پیاده‌روی و کمپینگ در این منطقه، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را برای مسافران به ارمغان می‌آورد.

علاوه بر این، درختان نارنج که به‌طور تاریخی در این منطقه زیاد بوده‌اند، به جذابیت بیشتر آن افزوده و رنگ‌های طبیعی درختان بلوط، گردو و افرا، فضای دلنشینی را ایجاد می‌کنند. تنگه نارنج بن با فاصله حدود ۱۱۹ کیلومتری از تهران، مقصدی مناسب برای سفرهای یک‌روزه و پیک‌نیک‌های بهاری است.

در این منطقه، هیچ‌گونه اقامتگاه یا هتل موجود نیست و برای اقامت شبانه باید وسایل کمپینگ به همراه داشته باشید.

چگونه به تنگه نارنج بن برویم؟

برای دسترسی به تنگه نارنج بن، می‌توانید از هر دو جاده هراز یا چالوس استفاده کنید. پس از رسیدن به نوشهر، تابلوهایی شما را به سمت تنگه راهنمایی خواهند کرد. از تهران تا تنگه نارنج بن حدود ۱۱۹ کیلومتر فاصله است و این سفر تقریباً ۴ ساعت به طول می‌انجامد. پس از رسیدن به ورودی تنگه، باید خودروی خود را پارک کرده و مسیر رودخانه‌ای را دنبال کنید تا به خود تنگه برسید.

4. تنگه بهشت؛ جاده چالوس

تنگه بهشت، واقع در جنوب شهرستان عباس‌آباد مازندران، در فاصله حدود ۱۵۰ کیلومتری از تهران قرار دارد و با خودرو شخصی می‌توان آن را در حدود ۳ تا ۳.۵ ساعت طی کرد .

این تنگه در دره‌ای عمیق واقع شده و با احاطه توسط صخره‌های بلند و درختان انبوه، چشم‌اندازهای بی‌نظیری را به وجود آورده است. رودخانه‌ای که از دل تنگه عبور می‌کند، جریان زندگی را به این منطقه هدیه داده و زیبایی آن را دوچندان می‌کند. در این تنگه گذشت زمان به نظر نمی‌آید و شما می‌توانید با آرامش کامل از طبیعت بکر و صدای پرندگان و جریان آب لذت ببرید.

تنگه بهشت، به‌طور خاص برای کسانی که به دنبال تجربه‌ای متفاوت از طبیعت‌گردی هستند، مقصدی عالی است. هوای مطبوع و طبیعت سرسبز آن در هر فصلی از سال جذابیت‌های خاص خود را دارد. این منطقه علاوه بر ویژگی‌های طبیعی، به دلیل سکوت و آرامشی که در آن جریان دارد، مکانی مناسب برای کسانی است که به دنبال فرار از هیاهوی زندگی شهری هستند.

چگونه به تنگه بهشت برویم؟

برای رسیدن به تنگه بهشت، کافیست از تهران به سمت جاده چالوس حرکت کنید. پس از رسیدن به عباس‌آباد، به سمت جاده کلاردشت ادامه دهید. تابلوی راهنمایی به سمت خرماچال شما را در مسیر درست قرار خواهد داد. از آنجا با عبور از پل حبله‌رود و ادامه مسیر، به تنگه بهشت خواهید رسید. این منطقه حدود ۱۵۰ کیلومتر از تهران فاصله دارد و حدود ۳ ساعت رانندگی زمان می‌برد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه