اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کنعانی‌مقدم در گفتگو با دانا:

مقاومت ۷۰ ساله فلسطینی‌ها سرانجام به نتیجه خواهد رسید/ بایکوت جهانی علیه رژیم صهیونیستی باید عملی شود

مقاومت ۷۰ ساله فلسطینی‌ها سرانجام به نتیجه خواهد رسید/ بایکوت جهانی علیه رژیم صهیونیستی باید عملی شود
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: نسل‌های فلسطینی بیش از ۷۰ سال کلید خانه‌های خود را حفظ کرده‌اند؛ این نماد بازگشت به سرزمین فلسطین است و دیر یا زود فلسطین از البحر الی النهر به یک قدرت بزرگ تبدیل خواهد شد و انتفاضه نتیجه خود را خواهد داد.

حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس مسائل غرب آسیا، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا با اشاره به دومین سالگرد «طوفان الاقصی» به بررسی راهبردهای جدید مقاومت پرداخت و گفت: با توجه به اینکه امروز یک جنبش اجتماعی جهانی در مقابله با رژیم صهیونیستی و دفاع از مردم فلسطین شکل گرفته است باید از این پتانسیل استفاده کرد.

وی افزود: به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی از سوی ۴۳ کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل یک گام مثبت است. کشورهای حامی فلسطین باید روابط اقتصادی، سیاسی و تجاری خود را با رژیم صهیونیستی قطع کنند تا یک بایکوت جهانی علیه این رژیم کودک‌کش و جنایتکار که برخلاف منشور سازمان ملل عمل می‌کند، شکل بگیرد.

دومین سالگرد طوفان الاقصی، شکست راهبرد نظامی رژیم صهیونیستی را ثابت کرد

کنعانی‌مقدم با اشاره به پیام سالگرد طوفان الاقصی گفت: این سالگرد نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی، برخلاف تئوری بن‌گوریون که عملیات نظامی کوتاه‌مدت، غافلگیرانه و پیروزمندانه را نسخه پیروزی می‌دانست، شکست خورده است؛ اکنون دو سال است که این رژیم در غزه گرفتار شده و هر روز تلفات و اسیر می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه مقاومت مردم فلسطین با عملیات نظامی پایان‌پذیر نیست، تصریح کرد: امروز نسل‌هایی از فلسطینی‌ها بیش از ۷۰ سال است کلید خانه‌های خود را نسل به نسل نگاه داشته‌اند؛ این نماد بازگشت به سرزمین فلسطین است و دیر یا زود فلسطین از البحر الی النهر به یک قدرت بزرگ تبدیل خواهد شد و انتفاضه نتیجه خود را خواهد داد.

رژیم صهیونیستی راهی جز شکست و عقب‌نشینی ندارد

این کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان خاطرنشان کرد: دومین سالگرد طوفان الاقصی پیام روشنی به جهان دارد؛ اینکه مقاومت مردم فلسطین پایدار است و رژیم صهیونیستی راهی جز شکست و عقب‌نشینی ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه