اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بارش باران در نقاط مختلف کشور/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها

بارش باران در نقاط مختلف کشور/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و رعد و برق در نقاط مختلف کشور همچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: طی امروز تا چهارشنبه (۲۴ تا ۲۶ شهریورماه) در اردبیل، گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز غربی، شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود همچنین امروز (۲۴ شهریورماه) در برخی نقاط گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی رگبار و رعد و برق پراکنده رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: پنجشنبه (۲۷ شهریورماه) برای برخی نقاط در گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز شرقی، جمعه (۲۸ شهریورماه) در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: طی پنج روز آینده در جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان، برخی نقاط استان هرمزگان و جنوب شرق فارس در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابرهای همرفتی رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. طی سه روز آینده در شمال، شرق، شرق دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب کشور و پنج روز آینده برای منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردوخاک رخ خواهد داد.

به گفته ضیاییان، پنجشنبه و جمعه نیز به سبب وزش باد شدید در نیمه غربی کشور همچنین افزایش سرعت وزش باد روی کشور عراق و احتمال تشکیل توده گردوخاک و انتقال آن به غرب کشور برای استان‌های واقع در نیمه غربی کشور خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود. دوشنبه و چهارشنبه دریای خزر و شرق عمان، چهارشنبه خلیج فارس و تنگه هرمز مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۵ شهریورماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۰ و ۱۹ درجه سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۲۶ شهریورماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش باد و ابر با حداکثر و حداقل دمای ۳۱ و ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی فردا و پس‌فردا (۲۵ و ۲۶ شهریور) اهواز با بیشینه دمای ۴۳ و ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای ۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور خواهند بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه